Tuesday, November 2, 2010

Hungry!

Nämen det här var ju inte alls kul! Första dygnet får jag bara äta kall, flytande föda (jag drömde ju mig bort till den goda fisksoppan jag passerat och trodde jag fick dricka). Glass har aldrig riktigt varit min grej trots att jag försökt få i mig tre olika smaker och yoghurt, mjölk och iskall Sanpelegrino må döva smärtan lite grann
- men jag är ju j ä t t e h u n g r i g !

16 comments:

 1. Krya på dej!
  Kram N.

  ReplyDelete
 2. Hej!

  Hoppas halsen blir bättre! Har också haft problem med mina halsmandlar men inte opererat bort dem ännu.

  Vill bara säga att din blogg är helt underbar, varje gång jag besöker den så får man en sorts inre ro, som du förmedlar både genom ord och dina bilder :)

  ReplyDelete
 3. Men stackars!

  Hur är fisksoppan kall;) :P

  Tråkigt att glass inte är din grej annars har man ju hört från vänner som gottat sig med glass i flera dagar.

  Försök visualisera hur bra du kommer må sen. Du kommer slippa alla de där besvären och du kommer må så otroligt bra! OCh vara frisk!!

  Massa kramar på dig, hoppas du mår bra snart snart! /Mary
  (och får äta din härliga fisksoppa!)

  ps. vilken jummy man som fann å bilderna från Häringe slott.. Jumy jumy jum :P

  ReplyDelete
 4. Usch det är en hemsk känsla att känna hunger.. Hoppas du kan mätta din mage på något sätt. Om inte annat lite luft. :)
  Krya på dig Stina!

  ReplyDelete
 5. Keep strong Stina you will be better soon and eat a wonderful Hamburger... In the meantime, we are with you to recover well and keep moral,
  beautiful girl.

  ReplyDelete
 6. Hej Stina!
  Här kommer en fråga som inte riktigt hör till ämnet men som jag likväl måste ställa :) Jag vet att du har har flera Louis Vuitton väskor så jag hoppas att du kan svara på min fråga. Jag har nyligen investerat i en Louis Vuitton väska (Speedy 35, älskar den!) men varje gång det regnar så blir jag rädd för att använda den. Tråkigt, speciellt nu på hösten när det regnar var och varannan dag!
  Jag undrar hur du sköter om dina väskor, impregnerar du dem med något speciellt medel eller duger vanlig impregneringsspray som finns att köpa på skoaffärerna? Hur ofta ska den impregneras?
  Vill så klart sköta om min nya väska på ett bra sätt så att den håller länge! Tacksam för svar! Kray på dig! Kram Mia

  ReplyDelete
 7. Kaffegrädde: Det var precis vad jag gick upp och gjorde i mitten av natten. I med stavmixern och så trotsade jag råden ändå. Men idag får jag äta vad som än går ner. Lycka! Problemet är bara att halsen är ännu mer svullen och gör ännu mer ont i dag ...

  N, mrs A & Sandra: Tusen tack, så fina och varma ord.

  Mary: Jag vet. Får ont i magen av glass och därför har jag aldrig riktigt fått upp smaklökarna för det vilket är synd för glassen mildrar ju smärtan lite.

  Ja, visst är det en härlig man. Blink. Indeed. Varm kram stina

  Mia: Speedyn behöver du inte oroa dig för då det är ett vaxliknande ämne som de alltid har på alla klassiska Louis Vuittonväskor. Jag har haft mina på sjön, i regn, på stranden, på fester och de är mycket behändiga av den anledningen att de inte förstörs. Däremot mörknar lädret fortare om de utsätts för mycket sol. Om du känner dig orolig ska du givetvis impregnera den och vänta ett dygn innan du använder den, eller ring till LV i Stockholm (+46 8 611 92 00) så hjälper de dig med bättre råd. Be att få prata med Joel Breeze och hälsa från Stina Auer så får du ypperlig service.

  Andra väskor som är läder eller mocka ska givetvis impregneras som vanligt. Lycka till!

  ReplyDelete
 8. Oui oui Stina vous êtes vraiment très aimée et entourée. Enlevé les amydales à un certain âge est vraiment douloureux et il est vrai que le froid aide, mais il semble que vous ne l'aimiez pas vraiment. Regardez les Vogues, etc cela vous donnera plein d'idee pour vos futurs achats... vous le mériterez bien après tout cela!

  ReplyDelete
 9. anonym: Très bonne idée! Non, j'aime vraiment une nourriture et il fera chaud. Je viens de commander la maison une belle robe d'Isabel Marant comme un petit cadeau pour moi parce que je suis malade.
  Le blog me tient occupé qui est excellent. Passez une bonne journée pour parler avec vous prochainement. Stina Hugs

  ReplyDelete
 10. J'adore aussi parler avec vous, nous avons les mêmes goûts pour la mode en tout les cas.
  Courage mais avec une robe Isabel Marrant çà va déjà mieux..... Hier j'ai vu les bottes en fourrure de Chanel que Lagerfeld a faites, c'est "funny" meme si pas très pratique.

  ReplyDelete
 11. Prova med gazpacho - kallt, gott och mättande!

  ReplyDelete
 12. Stina! Kan du alltså dricka bubbelvatten? Alla mina vänner som opererat sig säger att det inte går för det gör så ont. Inte ens vanligt vatten. Bara tjocka vätskor. Och min doktor sa att det kommer göra som ondast typ tre dagar efter då "sårskorpan" släpper. Du orkar blogga, kan äta och verkar i alla fall vid relativt gott mod. Detgör mig minre rädd... (Jag är nämligen livrädd, speciellt för att bli sövd). Ge gärna tips när allt är över - this girl is next up! Bonne Soirée!

  ReplyDelete
 13. anonym: J'aime Karl Lagerfeldt mais parfois, il conçoit des créations étranges. Je voudrais avoir un Chanel jumbo en Bourgogne que le prochain investissement.

  Jenny: Jag dricker Sunpelegrino mest hela tiden och har även fått i mig fisksoppan mosad istället för mixad som var ganska obehaglig i konsistens. Jag har också sugit på saltlakrits och druckit kaffe. Det gör ont men med 1.2g Alvedon, Diklofenak och morfintabletter går det med lite vilja. Jag fick också höra att det kommer göra betydligt mer ont om ett par dagar men än så länge slipper jag gå hungrig i allafal.

  Beträffande narkosen kan jag bara säga personligen att det är höjdpunkten på denna operation. Så underbart skönt är det att få somna in och vakna upp hög och välmående som ett hus. Jag älskar att bli sövd. På Sophiahemmet där jag opererades är de så trevliga och jag föflyttades till en vårdavdelning efteråt med mjuka sköna sängar och fluffiga täcken. Som att vara hög på ett hotell med varma sjuksköterskor. Så oroa dig inte. Allt kommer gå utmärkt. Du vet väl hur kvantfysik, visualisera hur du vill att det ska kännas och gå så blir det precis så.

  Jag sover tre timmar här och där under dagen och tittar på serier i pyjamas. Det är däremot möjligt att ligga på rygg och sova för då kan jag inte andas vare sig via munnen eller näsan, utan jag ligger på sidan. Visst gör det ont, med alla mediciner som jag tar fyra ggr per dag och lite god vilja så funkar det bra. Datorn har jag bredvid och ligger i soffan och bloggar med. Funkar utmärkt. Oroa dig inte nu! Varm hälsning stina

  ReplyDelete
 14. Hej Jenny här ovan (och Stina såklart!)
  Innan jag opererades i somras så var jag också väldigt rädd för att bli sövd. Jag var enormt stressad över hela grejen, men på Sabbatsbergs sjukhus där jag tog bort mandlarna har de stor förståelse för den rädslan.

  Sköterskan som tog emot mig såg min oro på en gång och slussade in mig till narkosläkaren som förklara hur allt skulle gå till. Narkosläkaren följde sedan med mig in till kirurgen för att han snabbt skulle känna till min rädsla.

  Att de var så mjuka och fina gjorde stor skillnad och jag somnade gott på operationsbordet. Numera känner jag mig inte alls rädd för narkos, det är väldigt sällan som något får fel.

  /Jenny

  ReplyDelete