Wednesday, November 10, 2010

I wanna eat


Efter en strimma av hopp under gårdagens förmiddag blev det dessvärre försämrat igen mot kvällen och natten. Den här smärtan är så v i d r i g! Och allt jag vill göra är att äta.
Hamburgare, smördränkta sparris, en mört grillad köttbit, pasta, potatismos ...

6 comments:

 1. Hej Stina,

  Jag förstå verkligen vad du går igenom. Jag har inte genomgått halsmandelsoperation eller haft problem med halsmandlarna, men jag går runt och misstänker (nästan vet) att jag har fått en hudsjukdom. Jag känner sorg, ångetsattacker utan dess like. Har inte sovit en hel natt på 7 veckor. Jag är såå rädd. Men jag väntar..

  ReplyDelete
 2. Ah zut! j'avais lu que vous pouviez manger toutes vos bonnes choses!!! Donc il semblerait que vous soyez toujours avec le liquide?
  As usual bad translation from tme to time but keep optimistic belle Stina

  ReplyDelete
 3. Kära kära Stina, vad ledsen jag är att läsa att du har så ont... Skickar tusen styrkekramar och hoppas att värken ska vända snart. Kram Mary

  ReplyDelete
 4. Hej Stina! när jag opererade bor mina halsmandlar levde jag på nyponsoppa och glass. vatten är för hårt att svälja så mina tips är nyponsoppa, blåbärssoppa och glass.
  Jag gick ner över fem kilo, och tro mig det blir bättre snart! men jäkligt äckligt var det :/ opererade mig också på Sophiahemmet och dom är verkligen bäst där

  många styrkekramar till dig!

  Madeleine

  ReplyDelete
 5. Precis det jag menade! Man blir så sugen på massa god mat så man äter lätt igen det man har gått ner... Det är så underbart sen när man väl kan äta och man inser att allt är precis så gott som man trodde. Krya på dig!!!
  En liten fråga, kan man använda alla Jan Marinis krämer runt ögonen istället för ögonkrämer? Såg nån som skrev det som hade varit hos dig, att ögonkrämer bara är svagare varianter på krämerna.

  ReplyDelete
 6. Usch din stackare. Hoppas den värsta smärtan släpper snart. Tänker på dig. Krya på dig.//Linda

  ReplyDelete