Sunday, November 7, 2010

Trying to make time fly


Att ligga fem dagar i rad med en smärta som blir värre istället för det motsatta är ingen lek det kan jag säga er. Tungan min är totallt uppsvälld så att spendera tid vid telefon blir en omöjlighet och att dränka mina sorger med rom, utsökt choklad och god mat är inte att tala om. Så vad gör man då när man tycker synd om sig själv och har sett exakt 67 avsnitt av en och samma serie och börjar få liggsår i svanken? Jo man nätshoppar med datorn på magen. För att döva och mildra att det är lördagskväll och allt jag får i mig är en näringsdryck med sugrör med ytterligare tre tabletter av smärtstillande. Samt att det förmodligen kommer vara ungefär fem liknande dagar framför mig med exakt samma smärta eller värre. 
Så det positiva i kråksången är att jag kommer ha ungefär fyra olika paket att hämta ut från olika delar av världen om ungefär 5-10 dagar. Det kommer kännas som att pånyttfödas att både kunna äta, prata med människor i telefon och ha fint inslagna paket direktstyrda hem till mig. Lite härlig och ytlig lycka i allt lidande.

(coat: Burberry, sweater: Ralph Lauren & bag: Bimba & Lola)

7 comments:

 1. I feel for you, jag vet själv hur det är, gick igenom ett liknande process för ungefär 5 månaders sen. Dock, tog mig sex veckor innan jag kunde äta och prata som vanligt. Med det vill jag ha sagt, att det är bara till att hålla ut och att det snart är över.

  Förresten jag har en fråga, det är säkert det sista du vill tänka på nu under läkningen, men du jobbar som sjuksköterska med specialistering på avancerade injektionstekniker. Min fråga till dig är var och hur du skaffade din specialisering? Jag vet att Q-Med hjälper att specialisera läkare och sjuksköterskor, men att det måste vara en läkare som överser om man som sjuksköterska själv vill få denna typ av kompetens. Varför jag undrar är för att jag funderar allvarlig på att välja den vägen själv :) Verkar så givande och mångsidit på så många sätt och vis.

  Krya på dig, och glöm inte att se ljuset i allt mörk. Så ska det orna sig
  Mvh
  Tamara

  ReplyDelete
 2. Stina, absolutely keep good moral, it is very important for healing. You will recuperate soon and make all the things you love. Travelling, eating, shopping, loving and giving us your joy and beauty and excellent pictures. Don't worry all of us (the blog's people) are accompanying you in this bad period. Soon finish.

  ReplyDelete
 3. Pensez au sac Chanel Jumbo (le 5.5.??) que vous allez acheter après les malheures de la gorge.

  ReplyDelete
 4. Poor Stina I feel you very weak, because normally you write text and put picture on your blog early the morning, your not the one sleeping so long usually, it means than you are completely out of question with the strong pills. Hope you are suffering less now.

  ReplyDelete
 5. Kära du, vad jobbigt det låter! Inte nog med värk och isolering, dessutom inte kunna äta ngt gott och inte kunna prata med människor i telefonen..nää fy vad trist. Ja då är ju nätshopping en tröst mitt i allt elände och uttrycket "att köpa sig glad" ligger nära tillhands.
  Krya på dig och se fram emot de fina paketen som snart är vid din dörr! :-)

  Kram Eva

  ReplyDelete
 6. Bimba y Lola, is a fashion spanish label, family of Adolfo Domínguez designer.
  Get well soon.
  XXX
  Pau

  ReplyDelete
 7. Usch, jag har gjort samma operation för tre år sedan och förstår hur det känns! Piggelinglass blev min bästa kompis under den tiden! Men det värsta är, hmm, det finns inget bra sätt att säga detta på - man luktar inte så gott ur munnen efteråt eftersom det är två öppna sår. När det börjar läka blir det mindre mysigt däri. Det tyckte jag var det värsta.

  Jag kräktes en gång också pga att jag inte fick i mig så mycket mat, och det var inte skönt med den där halsen. Krya på dig Stina!

  ReplyDelete