Monday, December 27, 2010

Mum's, mine and aunt's christmas food

Det verkar inte vara många som är lika besatta i den goda julmaten som jag är. De flestna tröttnar efter en dukning med julmat, men jag är annorlunda, jag kan äta dessa rätter hur många gånger som helst. Jansson's frestelese är en storfavorit samt den inlagda sillen som mamma och moster gör efter hemligt recept och som smakar sagolikt. Hoppas du fick lika god mat som jag fick.

6 comments:

  1. Great preparation. We do not eat the same in France, it's all the difference between country which is intersting.

    ReplyDelete
  2. Vilken fin juldukning, ser riktigt mysigt ut! Ps: din blogg är en favorit! :)

    ReplyDelete
  3. Oh my! Den där maten var precis vad som saknades här på båten!!! Ser ljuvligt ut.

    ReplyDelete
  4. Hjälp vad gott!
    Den franska julmaten med gâslever och champagne är ju inte dum, men just nu skulle jag ge ett kungarike för en knäckemacka med skinka!

    ReplyDelete
  5. ja, jansons är sååå gott och sen ser ju den där chokladkakan/tåratan himla god ut :p

    ReplyDelete
  6. Uta: I know, you eat oysters and drink Champagne ... right!?

    Myriam: Tusen tack!

    TWT: Love you!

    sara: Svensk julmat är ändå svensk julmat. I wouldn't change it for the world.

    Marta: Jag åt så mycket jansson att jag hoppade i syrrans mjukisbyxor på kvällskvisten.

    ReplyDelete