Monday, March 7, 2011

Caprese


3 min Caprese som mellanmål. En klassiker hemma hos mig.

6 comments:

  1. måste fråga vad för sorts balsamvinäger det är du använder!?

    ReplyDelete
  2. Ja hos mig med. Ibland halkar det med stora vita bönor och en bit avokado också, om jag behöver lite extra...

    ReplyDelete
  3. Enkelt och underbart gott!

    Kram Daniela

    ReplyDelete
  4. Även fast jag aldrig har träffat dig, så är det ändå hos dig jag kikar in när jag behöver lite peppande ord och tankar, vilket vi ju alla behöver ibland. Du verkar så genuint godhjärtad och varm rakt igenom, egenskaper som det inte direkt går inflation i, jag blir alltid glad av allt du delar med dig av, och din ödmjukhet är något av det vackraste! Sol och god karma till dig och de dina! Kram!

    ReplyDelete
  5. Julia: Vanlig rinnande och den mer krämiga sorten i kombination.

    H: Tack för att du delar med dig. Jag försöker - men är inte perfekt. Jag gör mina misstag men lär mig och utvecklas av dem. Ha en fin dag kära du. Vänligen stina

    ReplyDelete