Saturday, March 19, 2011

Family thoughts


Snart åker mamma, pappa och Lissie till Torrevieja i Spanien som en liten avskedsresa innan syrran flyttar till varmare breddgrader för ett par månader - och det var med sorg jag insåg att jag inte kunde åka med, trots att pappa nästan bokade min biljett ändå. 
Vår familjeresa till Aten i höstas var bland den mest underbara, härliga och varma resa jag upplevt. 

5 comments:

 1. Usch, kan tänka mig att det tar emot när man har en sådan underbar familj.

  Hur länge ska Lissie vara borta? Var i Australien? Åker själv till Australien i höst så det är spännande att höra!

  Vad vill Lissie studera när hon kommer hem?

  Kram

  ReplyDelete
 2. K: Hon ändrade sig, nu flyttar hon till Bali! Hade jag inte varit gravid hade jag åkt och hälsat på henne men nu får vi smsa, ringa och maila i stället. Men hon är hemma lagom till förlossningen för den skulle hon inte missa för allt i världen. Och jag behöver henne!
  Hon vill bli Grafisk Designer tror jag det var.
  Varm hälsning
  stina

  ReplyDelete
 3. Åh ja Bali ska ju vara underbart! Bra att hon hinner hem inför den stora dagen.

  Jag har ju, som du vet, blivit mer praktiserande med The secret och jobbar med mig själv varje dag. Har märkt skillnad på mig själv, det kanske inte har ändrats så mycket men min generella inställning är helt annorlunda från var den var innan. Nu har jag blivit jätte nyfiken på Kabbalah. Jag har för mig att i din gamla blogg skrev du en hel del om det. Skulle man kunna få åkomst för den, för att lära sig?

  Kram

  ReplyDelete
 4. K: Jag förstår men den bloggen är stängd sedan länge. Däremot har jag ju en post som heter Kabbalah här på denna blogg. Läs där och lycka till!

  ReplyDelete
 5. Du har sjukt snygga armar!

  ReplyDelete