Saturday, March 19, 2011

The power of light


Even in the darkest of rooms
- a single little flame will light up the environment.
Nothing can restrain the light from shining.
Light will always win over darkness.

4 comments:

 1. Åh, jag kommer ihåg första gången det gick upp för mig. När jag läste "The Poswer of Kabbalah" eller om det var "The way". Oj alltså. Tack för påminnelsen, Stina!

  ReplyDelete
 2. Jag skulle vilja berätta att jag djupt uppskattar att du tar dig tid och formulerar dina tankar i bloggform och genom det blir en fantastisk inspirationskälla för mig (och många andra).

  Just nu befinner jag mig i ett mörker. Min lilla ljusflamma är pojkvännen som stöttar mig och klappar på mig när jag är ledsen. Tyvärr så bor han i en sydsvensk stad (långt ifrån min lilla hemstad i mellersta Norrland) där han också är mitt uppe i studier. Jag har sedan i höstas provat på livet här. Jag känner mig inte hemma i denna stad och vill mest bara hem till mitt flickrum. Känner mig inte redo att stå på egna ben än, för jag vet inte vad jag vill syssla med och hur jag vill att min framtid ska arta sig. Kan du inte skriva lite om hur din historia sett ut från det att du tog studenten?

  ReplyDelete
 3. hej

  stämmer det att ni har 20% rabatt på restylane??
  behöver man ange något när man bokar tid???

  tack

  ReplyDelete
 4. Jenny: Det är så stort och så vackert om man verkligen förstår innebörden.

  cissi: Kämpa på, följ ditt hjärta, var modig med ta det långsamt i din väg genom denna period av ditt liv. Du kan klicka på "about stina auer" till vänster om du vill veta lite mer om mig. Resten håller jag för mig själv.

  Varm hälsning
  stina

  Anonym: Ja. Fram till den 4 april måste du ha bokat in dig.

  ReplyDelete