Wednesday, April 27, 2011

Easter in B/W

Some of the photos I took during Sunday's Easter party/dinner this year at M's parents house.

I love the warm feeling that only comes from the random mix of different ages, nationalities and backgrounds. Kids, older, younger, married, unmarried, animals, sunny weather, lots of Champagne and the very important Vodka was blessing our spirits and made the appetite for all the delicious food even stronger.

(dress: Diane von Furstenberg)

13 comments:

 1. Åååh jag blir så glad utav kärleken ni delar. Det syns tydligt på bilderna. Det ger hopp och trygghet- att det finns kärlek i universum trots allt!

  Underbart att hitta en man med ett stort hjärta. De är få, men finns.

  Kärlek

  ReplyDelete
 2. oh you look so sweet :) great pictures!
  love,
  anna

  ReplyDelete
 3. Sigh, so beautiful... I could probably never be with such a perfect man because I could never introduce him to my hideous parents. It's such a shame...

  ReplyDelete
 4. Whaou beautiful man, beautiful family, everyone looks so happy particularly your M.
  Thanks for these wonderful picture revealing a little bit of your life Stina.

  ReplyDelete
 5. Du ser ut att ha haft en härlig påsk. Jättefina bilder...som vanligt:)

  ReplyDelete
 6. Jättefina bilder och finast av allt är kärleken som lyser mellan dig och M. Känner dig inte men har följt din blogg till och från ett tag efter att ha blivit tipsad om din vintagestore och då även tittade in på bloggen. Jag blir verkligen glad av att se hur du strålar av lycka över allt det nya i ditt liv. Tänk vilken vändning livet helt plötsligt kan ta, inte trodde du att livet skulle se ut som det gör i dag när du åkte på den där weekendtrippen med din väninna! Allt har en mening och även om allt säkert kändes osäkert och omtumlande i början med gravidbesked och M på distans så är allt det nu starten på en helt ny fas i livet, underbart! Ni verkar matcha varann perfekt på många plan och jag är övertygad om att detta bara är början på ert fantastiska liv tillsammans i en internationell miljö där du även hittar "hemkänslan" i M's stad. Home is where your heart is! Hoppas ni hittar en lägenhet ni gillar och att slutet på graviditeten blir bra. All Lycka till Er!

  ReplyDelete
 7. Underbara bilder!! I vilket program redigerar du bilderna?

  ReplyDelete
 8. Hej Stina,

  Jag har länge varit intresserad av den röda miu miu väskan du bär emellanat. Vad är historien bakom? Tycker den är otroligt vacker att se pa de bilder du bär den. Kann inte du berätta vilken modell etc? Inte för att jag har rad att köpa en likadan, mer för att jag även gillar estetiken bakom, berättelsen med ord som kompletterar bilden. Kanske kommer jag en dag bära en likadan….?

  ReplyDelete
 9. Tack för att du delar med dig av så fina foton.
  Det verkar vara en underbar stämning och värme bland de dina.

  ReplyDelete
 10. Underbar bild på er två!

  ReplyDelete
 11. Vad fina! hjälp. ni är ett underbart fint par.

  ReplyDelete
 12. Hej fina Stina! Vilka underbara bilder du tar! Jag älskar din blogg, jag finner harmoni, lycka och livsglädje hos dig! Ni är så vackra! Kram Emma

  ReplyDelete