Tuesday, April 19, 2011

For all senses

Warm, mini donuts with vanilla sauce and apple flavoured sorbet were served to us this weekend at Hotel Diplomat when we sat down to rest and have some coffee. Live jazz music played in the background, lovely, sunny, spring temperature - life when it's at its best.

6 comments:

 1. Det där såg inte helt fel ut - ser verkligen både snyggt och gott ut - måste testa! Svängde förbi La Neta här om dagen, som du rekommenderade - det var gott, mycket mat och mycket doft - både i luften och i kläderna när vi kom hem.
  Kramar Angela

  ReplyDelete
 2. Hej Stina,
  Jag har en fråga ang Restylane i läpparna. Jag gjorde det igår och även fast det säkert fortfarande är svullet ser det inte klokt ut. Finns det nåt man kan spruta in som tar bort restylanet? Som det ser ut nu kan jag inte gå utanför dörren! Tacksam för svar. Kram Anna

  ReplyDelete
 3. Angela: De var fullkomligt ljuvliga! du kommer älska dem, gå runt fyra tiden på lördagen så får du njta av live jazzen också! Kram stina

  Anna: Ha tålamod, ingen ser klok ut efter en läppförstoring. Om du fortfarande inte är nöjd med resultatet om en vecka tio dagar - ring då upp den klinik som utförde behandlingen och be dem titta på läpparna. Men mitt råd är att ta det lugnt! Det blir bättre!

  ReplyDelete
 4. Tack snälla för snabbt svar. Jag brukar göra 0,5 ml och den är gången gjorde jag 0,8 ml. Är det en normal dos el i överkant? Nu ser jag verkligen ut so Kalle Anka!

  ReplyDelete
 5. Anonym: Det är en minibehandling. En normal läppförstoring av över/underläpp ligger på runt 1.5ml så din behandling kommer du knappt se spår av om en vecka. Tro mig. Det är som en liten droppe i havet. Du kommer märka när svullnaden, blåmärkena och allt försvinner. Då är det inte mycket kvar.

  ReplyDelete
 6. Tack Stina, svullnaden har redan gått ner en del. By the way ser du fantastisk ut med din mage, lycka till! Kram Anna

  ReplyDelete