Sunday, April 17, 2011

Small changes

Before, my lazy time pleasure was all about reading Vogue, Harpers Bazar, Vanity Fair and the global Monocle ... but recently, M caught me reading this more and more. I guess life changes a little.

12 comments:

 1. Hej!
  Du som har rest mycket kanske kan skriva om dina favoritresmål och vad man bör se där?

  ReplyDelete
 2. Hej fina Stina, hoppas allt är bra med dig.

  Jag undrar vart i Sthm man kan köpa Chihuauor alltså små valpar?? finns det någon stor butik ja, något liknande.. där man kan välj den hund man är ute efter?? Vore så otrligt tacksam för svar. Skulle glädja mig så!


  Må gott! Mvh Diana

  ReplyDelete
 3. va mysigt..är det dax snart?

  ReplyDelete
 4. Hej! Jag beundrar dig som kvinna; Hur du har lyckat skapat och format ett så fint liv för dug själv. Jag undrar hur du har lyckats i din karriär. Som jag har förstått det läste du till ssk på ki, sedan läste du en del skönhetskurser och nu jobbar du på ett skönhetsföretag. Jag är nyfiken på var du läste dessa kurser, hur man söker och ifall du började på ellipse innan du började på dessa kurser och fick licens på att injicera restylane mm

  ReplyDelete
 5. Hej, vad har du för nagellack på den här bilden? Och vilket är ditt favoritlack när det kommer till rött?
  Kram kram

  ReplyDelete
 6. Anonym: Ja, verkligen! Både det och en stockholmsguide ligger i pipen för vad jag ska skriva om. Bra idé!

  Diana: Du måste gå genom en kennel som är medlem i svenska kennelföreningen. Kolla deras hemsida efter bra uppfödare. Det är oftast väntetid men det är det värt. Priset ligger på mellan 18 - 30 000kr nuförtiden vad jag fått veta.

  Milli: i juli.

  Anonym: Tack! Alla utbildningar jag tagit, både utomlands och i Sverige måste man vara kopplad till en medicinsk klinik för att få ta. Så det bästa är att söka sig till en klinik och visa att man är någon de bör satsa på så står de för kostnaderna för alla utbildningar därefter. Jag hade redan gått nästan 8-10 utbildningar när jag bytte klinik till Ellipseklinikken då jag arbetat på en annan klinik tidigare.

  Anna: Chanel 491 har jag på bilden.

  Två röda nyanser jag gillar är Chanels 207 som är normalröd och 455 som är mörkröd.

  ReplyDelete
 7. We hope not too much! we liked you as Stina very fashionable, etc and would not like to have only a mamma as a blog of you....

  ReplyDelete
 8. Anonym: No, I don't want to write a mama blog only, I would find that boring. But being a mother is a part of my new life, one doesn't have to exclude the other. Right? Take care!

  ReplyDelete
 9. Kan du inte skriva mer om utbildning...
  jag har nu länge tänkt på det och jag vill jobba inom det du gör princip...är det den vanliga sjuksköterskaprogramet på KI, men undrar sen då??? vill veta bästa vägen för få anställning sen.

  ReplyDelete
 10. Hej fina Stina!

  Det är så härligt att se att du mår så bra och att magen växer! :) Så otroligt glad för din skull! Har du någon mail man kan kontakta dig på!? Hälsningar Emma

  ReplyDelete
 11. Did the same during my pregnancy. Being a Mum changes everything :)

  ReplyDelete
 12. Anonym: Gå in på Improvme.se/Skönhetsrådet/stina auer och kolla igenom alla frågor. Jag har svarat på det tusen gånger både här och där. Så du finner svaret om du söker lite där.

  Emma: stina_auer@live.se

  Jen: Well. Combination of both is the best all time!

  ReplyDelete