Thursday, May 26, 2011

Corncob

Happiest moment is when you find these perfect created corncobs in the food store again, all fresh and pretty. Boil them for ten minutes and eat them with butter and salt. Heavenly. I had two yesterday.

4 comments:

 1. Yummy!

  Ha en fin dag og jeg gleder meg på dine vegne over en liten gutt som snart kommer til denne verden - det er nydelig å være mor! Jeg har en datter, Olivia Mogensina på 9 og lille Theo Normann på 4. Skattene på jord!

  Hanne

  ReplyDelete
 2. Nom nom looks great :) And yeah I had one the other day too! I was like 'YAY summer is just around the corner'

  ReplyDelete
 3. Hej Stina!

  Kul att få se dig "live" på tv! Jag har länge planerat att göra en filler behandling (läppar och näsa) men blev avskräckt när jag såg att man kan råka ut för nekrolys (heter det så?) men att huden typ ruttnar bort!!! Kan man råka så illa ut även om det är en legitimerad person utför behandlingen? Denna biverkning får man väl ej av botox i alla fall? Igår kväll såg det ut som min dröm om fina läppar och nästipp försvann - för jag skulle inte våga "chansa" om det kan sluta så illa.

  Tack för en fantastisk blogg!

  MV

  ReplyDelete
 4. Maison: Då är du en mycket lycklig mamma! Grattis!

  MV: Kul att du uppskattade det! Nekros är det du undrar över, att vävnaden dör runtomkring för att den inte får tillräckligt med syre. Om du går till en skicklig behandlare behöver du aldrig vara orolig för detta då hon/han vet vart de viktiga kärlek är placerade och hur mycket amn kan injicera på respektive område.
  Din dröm kan med all säkerhet bli uppfylld utan några problem. Tänk dock på att man blir mycket svullen både av näskorrigering coh läppar den första tiden! Lycka till!

  ReplyDelete