Wednesday, May 25, 2011

Photography

Today is a very exciting day. In a couple of hours I will have a very skilled professional photographer coming home to help me to choose the photos for my exhibition opening on the 11th of June in Stockholm. I will give you more details a little bit later, but I certainly hope you will come to visit it! It will run for more or less three months.
She is also going to take pictures of my home for a photo-project she is running.

This photo from last year is one of my personal favorites. I love the natural feeling with the "unwashed" me, the beautiful dogs and the pure, swedish archipelago nature that I have so close to my heart.

12 comments:

 1. Vilken otur att det inte öppnar den 6-7 juni för då är jag i Stockholm, men jag får helt enkelt försöka ta mig ner senare i sommar :)

  ReplyDelete
 2. Gud vad kul med utställningen, att det blir av nu då! Jag kommer definitivt att komma och kolla!

  ReplyDelete
 3. Hej! Jag såg att du i ett inlägg nedanför hade ätit blåbär - Akta dig för bär och fallfrukt om du är i södra Sverige - dvärgbandsmasken kan resultera i förödande konsekvenser. Jag tänkte på det med tanke på barnet i din mage. Läs på om masken om du nu inte resan har gjort det. En notis bara.

  ReplyDelete
 4. Spännande!! Dina bilder är verkligen "utsällningsvärda"

  ReplyDelete
 5. Astridur: Nej jag har inte sett vad hon har skrivit och är egentligen inte så intresserad heller. Jag vill inte behandla för unga tjejer och det står jag fast vid. Är det någon som blir arg eller sårad på vägen så kommer de förmodligen tacka mig längre fram när de är äldre.
  Jag har absolut inget emot Kissie och det var 2-3 år sedan jag träffade henne. Hon var en ung, trevlig tjej - men jag känner henne inte men valde att inte behandla henne på grund av hennes unga ålder. Mycket mer har jag inte att säga om den saken.

  Vänligen
  stina

  ReplyDelete
 6. Uppdrag granskning sökte mig för att medverka som expert och tala om vad som gör en klinik seriös och inte. Vi diskuterande inga patienter utan mer vilka målgrupper man ska och inte ska rikta sig till samt vad man ska tänka på när man väljer klinik. Jag blev intervjuad med många frågor och vet inte helt vilka som kommer i programmet - men det faktum att outbildad, ickemedicinsk personal injicerar Botox och Restylane tycker jag är mycket oroande för patieneten i sig. De ska alltid vara sjukhuspersonal och en specialiserad sådan inom dessa ämnen som utför behandlingarna.

  ReplyDelete
 7. har du tatuerat in en läpplinje? På kortet som kissie la ut på sin blogg ser det ut som du har ätit blåbär, mycket konstigt...

  ReplyDelete
 8. Tittar på uppdrag granskning just nu och såg ditt vackra ansikte alldeles nyss! Kram Lina

  ReplyDelete
 9. Såg dig precis på TV... vacker

  :*¨¨*:♥ Kram Camilla ♥:*¨¨*:

  ReplyDelete
 10. Hej Stina! Jag såg dig nyss på Uppdrag Granskning och jag tyckte du var väldigt proffsig och det syntes på dig att du har koll på det du arbetar med. Skulle inte tveka en sekund på att göra en behandling hos dig!

  Jag har besökt Ellipseklinikken i Göteborg och jag tyckte att de gjorde ett professionellt och seriöst intryck där med. :)

  Mvh Susannah

  ReplyDelete
 11. Schysst Stina! Jag ser framemot utställningen - jag har alltid gillat dina bilder - de har djup och framför allt är motiven tilltalande, speciellt dina resebilder i kavalkad. Arkitekturen i Paris blandat med olika interiörer, bakverk, människor, några trevliga påsar med ännu trevligare innehåll, ett hotellrum osv - det gillar jag. Det finns en bild där du radat upp massa påsar och i bakgrunden finns en supersnygg gardin i frasig siden - den gardinen har jag tänkt på många gånger - skulle kunna tänka mig en både i ljusblått och beige.
  Kramar Angela

  ReplyDelete
 12. Jag kommer definitivt på ditt vernissage.
  Ser jättemycket fram emot det!

  ReplyDelete