Sunday, June 12, 2011

Before ...

30 mins before the photo exhibition starts on my way in to my OWN show! I didn't have time for my daily nap and my legs hurt like hell in my Louboutins that have been longing for that normal, weekly use - but who cares?
There was such a great vibe in the air and I felt so happy to actually have pulled this off!

8 comments:

 1. Well done and for a moment it will hurt but you will be beautiful....

  ReplyDelete
 2. Vacker och små sexig på samma gång!!! T o m som gravid- vilken prestation.

  ReplyDelete
 3. Du ser skitsnygg ut! Wow, sager jag bara!

  ReplyDelete
 4. Nu är jag bekymrad och vänder mig till den enda person jag litar på i detta problem.. Jag undrar: Kan IPL-behandlingar trigga igång värre melasma än man redan har? Jag gjorde en kombinationsserie med kemisk peeling och IPL i vintras och den mörka pigmenteringen blev ljusare i ett par månader och allt var frid och fröjd. Men nu har området vuxit till tredubbel storlek, trots att jag ALLTID använder tjockt med spf 40 och ALDRIG solar. Hjälp, jag ser ut som en karta i pannan plus att nya små fläckar kommit på kinder och överläpp!
  Jättetacksam om du vill ge en liten kommentar, Stina
  Kram Lina

  ReplyDelete
 5. uta, anonym & Jenny: Merci you very kind people!

  Lina: Ja det kan det absolut. Jag tycker du ska ta kontakt med Catharina Liljeqvist på Ellipseklinikken 08 441 81 48 så hjälper hon dig.

  ReplyDelete
 6. Tack Stina! Men jag blir så ledsen.. Det var ju hon som behandlade mig i vintras.. Då fick jag ingen information alls om detta. Jag vet varken ut eller in. Men tack snälla du för att du svarade!
  Kram Lina

  ReplyDelete
 7. Lina: Hm, det låter mycket märkligt att hon skulle utföra en behandling som inte var lämplig, därför är det bästa att du återvänder till henne då jag har mycket förtroende för Catharina. Cathrina är hudspecialist och hon är mycket kompetent. Det går att behandla Melasma med IPL men det finns risker med den behandlingen, men har hon rekommenderat det så finns det med all säkerhet en anledning till detta.
  Det viktiga är att man skyddar sig extremt mycket efteråt men det verkar du ju ha gjort. Har det hänt några andra hormoniella förändringar i ditt liv?
  Oavsett vad så tycker jag du ska ta kontakt med Catharina så hjälper hon dig garanterat vad som än hänt och vad det än beror på.

  Lycka till!

  ReplyDelete
 8. Det låter klokt. Jag har bokat en tid hos henne imorgon. Tusen tack för att du tog dig tid!
  Kram Lina

  ReplyDelete