Friday, June 17, 2011

Sensual tones

See you after the weekend ...
- and while you're enjoying it, mix yourself a nice glass of icy cocktail or pour
yourself a tasteful red glass of wine and spend some
time with your loved ones while listening to this sensual voice.

(bikini: Gucci)

8 comments:

 1. Hm, det där var inte igår;) Och förresten ligga på rygg är inte bra i slutet på processen, har de visa kommit fram till. Inte heller att ligga till hö, utan det är till vä, eller lätt till vä som gäller. Barnet mår inte bra annars, det är större risk att barnet dör i slutet då, har man kommit fram till. Själv höll jag på att svimma om jag låg till hö, det tryckte på så hårt på stora kroppspulsådern att all kraft försvann. Har du känt av detta nå´t?

  Helena

  ReplyDelete
 2. Hej Stina!
  När jag såg dina fina foton från utställningen blev jag inspirerad att förstora och rama in mina egna foton. Jag som aldrig ens framkallar foton längre, det måste bli ändring på det..
  Du som är expert anser jag, vad ska jag tänka på när jag väljer ram, passpartout osv?
  Hoppas du och din pojkvän får en fin midsommarhelg nästa vecka, har han firat en äkta svensk midsommar? Du måste bjuda honom på matjestårta, finns inget godare!
  Kram Karin

  ReplyDelete
 3. Det ska jag definitivt göra, ett glas rött på altanen efter en härlig dag på jobbet..

  Lycka till med flytten och boandet inför lille A's ankomst. Minns själv när jag var höggravid mitt i sommaren och vi köpte hus som vi totalrenoverade på tre veckor (jag var nog mest i vägen ;)) Jobbig, men oj vad skönt det var att allt var klart och Vi hade ett riktigt hem till vår lilla familj lagom till att Alva föddes.

  Tack för en härlig blogg där du delar med dig av livet och dess tankar. Ska försök ta mig förbi din utställning någon dag! Kram Madde

  ReplyDelete
 4. Hej!

  Hoppas allt gått bra med flytt och att du mår bra igen!

  En dum fråga men finns det risk för att läpparna stramar om man gör en restylane behandling? Ibland när mina läppar är torra och svullna så känns dt nästan som jag inte får plats i mina egan läppar. Knasigt. Men det stramar och spricker då. Tänker hur det då blir när jag testar restylane. Finns det risk för att huden är för tunn för att klara en sådan behandling? Sedan undrar jag vem du rek. på kliniken nu när du är mamma ledig?

  Tack för Sveriges bästa blogg!

  Fia

  ReplyDelete
 5. Hur stor är din nya lägenhet?

  ReplyDelete
 6. Helena: Då gör jag alt fel för jag ligger både på rygg och till höger och till vänster. Hur ska man annars ligga? Sittandes? Det bästa är nog bara att känna av kroppen och ligga så att det känns bekvämt. Jag har en kudde mellan benen för jag har väldigt ont i ryggen när jag ligger ner.

  Karin: Tänk på att välja kvalitet i allt. Inget IKEA eller liknande. Visa gärna upp dina foton för den som skär ut dina passepartout och se till att trycka upp dem hos något bra reklam/fototryckeri så att bilderna blir av toppkvalitet. Mycket dyrare givetvis men mycket bättre resultat.

  Fia: fÖrsta tiden kan det kännas så men därefter borde det kännas bättre av den enkla anledning att Restylane innehåller Hyaluronsyra som mjukgör läpparna innefrån.

  Anonym: Perfekt!

  ReplyDelete
 7. Hej Stina,

  jag har följt din blogg väldigt intensivt pa sistone, den är fängslande pa ett fint sätt. Jag kom till ett inlägg där du skriver om aldrande och vilka behandlingar som finns. Har själv alltid varit mot botox - men why? Dumt. För nu vill jag inget annat hellre.

  Min fraga är om man ev kan komma pa konsultation hos dig, da du är tillbaka pa jobbet? Det finns inen chans att du kan rekommendera mig att ga till nagon annan. Eftersom allt i din blogg tilltalar mig, säger det givetvis en del om dig. Saken är att jag jobbar stenhart för mina pengar. Och när man aker dit, dvs betalat skyhögt för behandlingar som inte gett resultat sa känner man sig otroligt ledsen.
  Jag tror att du är en individ med passion för din livsstil, som till stor del utgörs av jobbet. Du har mangarig erfarenhet bakom dig, men din hungher för mer utveckling o kunskap gör dig sympatisk - som kund är det otroligt viktigt. Därför vänder jag mig till dig. Tror du att en konsultation (senare efter födseln) är möjlig? En varm kram! R

  ReplyDelete
 8. R: Givetvis: Du är mer än välkommen! /stina

  ReplyDelete