Wednesday, July 6, 2011

New roads

"The advantage of the emotions is that they lead us astray".

(jacket: Moschino)

8 comments:

 1. You look so amazing, you only have a little belly and thats it..... How did you do to not put on all that extra weight?????????

  ReplyDelete
 2. Hej Stina! Jag undrar vilken eller vilka kameror/objektiv du använder! Du är helt fantastisk och jag känner mig mycket inspirerad av din vackra blogg!

  ReplyDelete
 3. Hur har ni löst det med skötbord? Rekommenderar detta varmt, även om det inte är så vackert! Inte långt kvar nu!
  http://oslopasvenska.blogspot.com/2011/07/skotbord-brio.html?m=1

  ReplyDelete
 4. Hej!

  Hoppas att du/ni tänker på hur lilla A ska växa upp, jag tänker på att ha en frånvarande pappa. Det räcker inte bara med att ha mamma kring sig, barn behöver båda sina föräldrar.

  Sen kan det vara bra att ta hjälp av dina närmaste när du får migränattacker, för barn är känsliga och ska inte behöva ta hand om sina föräldrar när de mår dåligt, för han lär känna av dina smärtor och det är inte bra.

  Annars hoppas jag att du/ni mår bra, härligt inspirerande blogg måste jag säga.

  Allt det bästa!

  ReplyDelete
 5. Anonym: Klart att de tänker på det! Hade själv en pappa som pendlade mellan Sverige och Frankrike ett par år under min uppväxt och dessa år kändes det inte som han var mer "frånvarande" än de år då han bodde med oss som en vanlig familj. Verkligen inte. Snarare tvärtom. Jag tror snarare att familjer med en vuxen som veckopendlar blir så mycket bättre på att ta till vara på den tid som finns och då verkligen njuta av varandras sällskap istället för att veckohandla, göra diverse måsten och ärenden, spela golf och dylikt. Alla helger känns lite som en extra semester, vilket kan vara ganska så fantastiskt. Att vilja vara hemma med familjen och samtidigt sköta sitt jobb/karriär är väl en balansgång för alla, inte bara människor med familjesituation som ser lite annorlunda ut. Det är mest vuxna som passar på att lägga fördömanden över andra människors upplägg utan att veta så mycket. Som jag skrev, jag som barn led verkligen inte av att ha en förälder som pendlade från ett annat land!

  ReplyDelete
 6. Anonym: Thank you! I think most of it is because of my mothers good genes when It comes to pregancy. Those 10 kg I've gained is more or less the same like she did. But you should know that I eat very much and often and I eat a lot of good fat and real food, and often both entres and main. So I am as far from I diet as I could be.

  And I haven't been able to take walks or so because of my SPD (foglossning) which is a pity so my body is not as strong and firm.

  But I think women, no matter how their body changes, are beuatiful during pregnancy. The only thing I haven't done is eat for two. I eat like 5-7 meals per day with good things and no light food at all. And I try to eat strawberrys every day and lots of tomatoes to every meal.

  Julia: Kameror är Canon 50D med flera olika objektiv och ibland en kompaktkamera, Canon G10.

  Oslo: Vi har en skötmadrass på vår tvättmaskin med mycket smarta skåp över för blöjor, tvättlappar och annat av vikt.

  Anonym: Han kommer inte vara frånvarande, han är ju i sverige 4 dagar i veckan. Och vi har inte så mycket val, såhär ser vår livssituation ut. Jag tror som kommentarsförfattaren nedan skriver att det kanske blir jättebra av den enkla anledningen att när han är här blir fokus på kvalitet istället för kvantitet ännu viktigare!
  Givetvis önskar jag att han skulle vara här hela tiden men vår situation är inte sådan och då får vi göra det bästa av situationen.

  Och med mina attacker så lovar jag att jag har backup när de kommer och lilla A kommer inte lida för det. Det är också något jag inte kan göra något åt, det är en sjukdom jag har som jag säkerligen kommer finna ett fungerande system för.

  Anonym: TACK för ditt inlägg! Gud så skönt att höra! It made my day!

  ReplyDelete
 7. Du är ju så strålande vacker Stina och du inspirerar mig verkligen!

  Det här du säger om light produkter stämmer 100% jag äter dem aldrig, usch! Man ska inte hålla på och proppa i sig saker som inte kroppen känner igen.

  Ha det så bra Stina.

  P.s. kollade kort av dig från Kina, där hade du mörkt hår och GUD vad fint det var.

  ReplyDelete
 8. Kanske är avsaknaden av blogginlägg ett fint tecken på att du redan har blivit mamma till en söt liten son...?

  Hur som, jag gilla din blogg jättemycket och finner dig riktigt inspirerande. Lycka till!

  ReplyDelete