Wednesday, July 27, 2011

The third boy

Not everyone is as happy as we are for the new "pack-member". 
I can see in Tiger's eyes that he has aged five years since little A entered the household.

12 comments:

 1. Stackars liten! Bara han får vara med hela tiden och mysa så släpper det förhoppningsvis, min vovve var också lite deppig när vi fick en liten men det blev bättre efter några veckor.

  ReplyDelete
 2. Hmmm...
  He want to go back to the countryland, typ Årsta havsbad, and live and typ life....typ.

  ReplyDelete
 3. Hej Stina,
  För några dagar sedan hittade jag din blogg här och började läsa med stort intresse eftersom du skriver på ett fängslande och fantastiskt sätt oavsett vad det handlar om. Speciellt har du fått mig att få upp ögonen för the Secret, och nu har jag köpt den och börjat läsa. I morse när jag satt och läste om hur du och M träffades så fick jag en sån stark känsla av att jag kommer att få se er två idag. Och det stämde, såklart, jag såg er inne på Clas Ohlson i eftermiddags. Såg först en hund som jag tyckte var så lik din, och sen när jag tittade närmare så var det din M som höll kopplet och så såg jag även dig och er lilla son i vagnen. Blev så glad när jag stod där i kassakön (även fast jag inte känner dig/er)!

  Ha en fin kväll, all lycka till er!

  /Christina

  ReplyDelete
 4. Åh, ge han lite extra mycket kärlek nu..det behöver den lilla vovvsingen!

  ReplyDelete
 5. Jag vet precis vad du menar... Samma sak hände oss när vi fick vår dotter för 15 månader sedan. Vår hund ignorerade henne totalt, gick och ställde sig vid dörren till trädgården varje gång hon grät... Det tog lite tid...Efter ett tag förstod hunden att dottern inte var på besök utan en ny familjemedlem och accepterade henne och nu är de så söta tillsammans!

  ReplyDelete
 6. Nej inte har han åldrats, men precis som din roll förändrats förändras även hans. Det tar lite tid och mycket kärlek och rutiner tills hittar han sin plats i flocken och du känner igen honom snart. Djur med upphöjda platser i en flock, som ensamma fyrfotingar gärna får, reagerar starkt på att bli åtsidosatta. Och tänk på hur hans värld i ett slag förändrats!
  Men du har kärlek så det räcker, till den lilla, till mannen OCH till vovven.

  ReplyDelete
 7. Hej,
  Hittade din blogg igår och satt säkert 2 timmar och läste igenom arkivet och dina berättelser. Du skriver på ett magiskt och fängslande sätt och jag kunde knappt slita mig. Det var på något sätt som en film att läsa från dagen du presenterade M tills nu när A är född. Jag hoppas kunna fortsätta följa din blogg och vill även berömma dina otroligt fina bilder! Det fick mig att bli sugen på att lära mig fota.

  ReplyDelete
 8. Å, det gör lite ont i hjärtat! Lille plutten! Hoppas att det blir bättre snart!:)

  Kram Sophie

  ReplyDelete
 9. Aww, du får inte glömma bort att ge honom uppmärksamhet också... lilla vännen...

  ReplyDelete
 10. Precis samma sak hände vår lilla hund när vi fick barn för tre månader sedan!

  ReplyDelete
 11. Åh, lilla ledsna Tiger...

  Det är en stor omställning för honm med. Ge honom lite extra uppmärksamhet så vänjer han sig snart.

  Gratulerar till din underbara familj!
  Önskar er alla 4 all tänkbar lycka och harmoni i livet ni har framför er.

  //Madeleine

  ReplyDelete
 12. Christina: Nämen! Vad häftigt! Sådant händer mig precis hela tiden, använd attraktionslagen ännu mer så ska du se vad du kan dra till dig, det är så jäkla häftigt!
  Ja, Cleas Olsson är typ M's favoritaffär. Han är där minst en gång i veckan och köper verktyg, muttrar och Gud vet vad. Vanligtvis följer jag aldrig med in men denna gång gjorde jag det. Du borde sagt hej! Varm hälsning stina

  Sarah: vÄlkommen!

  Alla: Jag försöker ge honom uppmärksamhet men det är ju oöjligt att ge honom samma typ nu när jag har lilla A hos mig 24/7. Men jag hoppas det planar ut och att allt blir mer naturligt. M har definitivt fått en strre plats i Tigers hjärta och det är ju bra dte också. Tack för tipsen!

  ReplyDelete