Monday, August 15, 2011

Amigos!

Tom-Harry (3 1/2 months) obviously had some more milk then Alexis (25 days) and Alexis is obviously about to drop like a stone from the pillow in a few seconds. (Which he did). But how cute are they? Amigos just like their mothers! And Tom-Harry's jeans from Mini Rodini are just to die for. I mean, not even grown up jeans tend to be as cool as his. Best outfit of the day, no argue about that.


13 comments:

 1. Dessa kort satte ett leende på mina läppar denna mulna måndag. Tack!!!!

  Hälsningar Stina

  ReplyDelete
 2. På nästan alla bilder har Alexis på sig mindre kläder än övriga personer på bilden. Det ser så oskyddat ut! Kanske bara rena tillfälligheter och menar inte att kritisera, men kunde inte låta bli att nämna det.
  /Sara

  ReplyDelete
 3. Sara: Det är för att han brås på sin mor och far - Alexis är den varmaste bebis jag någonsin träffat. Han svettas precis som en vuxen och han blir väldigt irriterad när han är för varm. På denna bild höll vi på att fixa oss på morgonen när hans kompis och mamma beslöt sig för att dyka upp och blöja och kallingar var den ända vi hann med.
  Inte att glömma så är det ju sommar! Varför ska man bylsa på dem massa kläder om jag känner att han håller på att koka som det är? Både jag och M är extremt varma personer så jag vet hur jobbigt dte kan vara.

  ReplyDelete
 4. Helt rätt i att inte ha alldeles för mycket kläder på barn i sommarvärmen. Deras små kroppar kan inte kyla ner som våra gör så man ska inte överhetta dem helt i onödan!

  söta bilder och kul blogg!

  ReplyDelete
 5. Jätte fina bilder i samarbete med underbar text (som vanligt) gjorde så att jag kom på mig själv att skratta högljutt.

  Något säger mig att ju mindre bebisars hud är påklädda, så njuter de desto mer av den friheten.

  ReplyDelete
 6. Actually it is great for the baby's skin and health to be as much as possible without clothes. Everyone should do that even though their kids weren't that warm blooded. The boys are super cute!

  ReplyDelete
 7. Välkommen lilla Alexis,
  och stort grattis till de stolta föräldrarna!
  Stina, Stina, vilken ljuvlig liten krabat - helt bedårande!
  Massor av grattiskramar från Angela

  ReplyDelete
 8. Ber en stilla bön att din blogg inte infiltreras av en drös fördömande mammor, Stina, som ger "råd" om hur du ska ta hand om ditt barn. Vänligen radera sådana kommentarer. Ni vet bäst! Stort grattis till Alexis!

  ReplyDelete
 9. Vilka söta barn! :)

  Idag fick jag hem tunikan jag köpte av dig, hittade ett litet skönhetsfel men det är lätt åtgärdat med en fin nål och tråd - but it's stunning! Kommer att använda den i höst med ett svart skärp, litet tjockare strumpbyxor och boots. Tack!

  Vänligen, Susannah

  ReplyDelete
 10. Han är så söt så man får ont i ögonen er son. Alla bebisar är ju helt underbara men vissa som dyker ner är bara "to die for" och Alexis är just en sådan bebis!

  Lycka till med allt fina familjen!

  Kram Sandra

  ReplyDelete
 11. What a amazing photo! Must to laugh... A feelgood pictures. =)

  ReplyDelete