Monday, August 29, 2011

Duktig kille!

The daily neck exercise.
He is madly satisfied when he manages to lift his head from one side to the other.
Cosy moments.
I love to see those small steps towards being a little person.


5 comments:

 1. Beautiful! It is always so affecting when you see the sedulous efforts of the little ones to improve their skills. And when Alexis will be a little bit older, he will be all smiles when he manages to do something. That´s so sweet, and I´ll never forget this feeling - and our sons are already teenagers now!!! :-) Dear Stina, enjoy the time with your adorable baby. I am always looking forward to new posts and I admire you for doing this even though I can imagine that you must be very tired sometimes!

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Jag tittar in på din blogg ganska ofta....det som fick mig att fastna var nog de fina bilderna du har. Jag har så länge jag kan minnas älskat fotografier! Lämnar typ aldrig kommentarer någonstans så blir lite rörigt det här märker jag... Men varför jag egentligen skriver är för att jag lider av extremt mycket huvudvärk och migrän (såsom du också tycks göra...) och jag vill bara tipsa om en sak -Justering av atlaskotan. Har inte hunnit med ett besök själv än men jag känner en som blev botad på detta sätt. Behöver ju inte vara det som är problemet men enligt mig, som hittills provat det mesta utan gott resultat, väl värt en chans speciellt då senaste läkaren sa att det är väntetid på ca 10 år (!) för att komma till en specialist. Ok jag har redan levt med detta i 10 år så kan ju lika gärna stå i kö men min mardröm är nog lite att fortfarande tvingas leva med värken när jag får barn. Ville iaf bjuda på det lilla tipset.

  ReplyDelete
 3. Vad duktiga NI är som jobbar på nack övningen! :-) Det är bra!

  Har du något tips eller tankesätt på hur man ska hantera negativ energi, när folk talar illa om en, inte tycker om en eller kommer med dumma kommentarer? Vill liksom bara att det ska studsa tillbaka utan någon som helst inverkan på mig själv... :-)

  ReplyDelete
 4. Har ett tips på vackra babyplädar och täcken som en väninna börjat tillverka och handsyr från hennes hem i Schweiz,

  http://www.signerat.se/butik/signerat/formgivare/index.php?item=cont_cont-s1/7179

  ReplyDelete