Tuesday, August 16, 2011

For us

Last week I decided to spoil us both. Svenskt Tenn for him. Marc Jacobs for me.
Perfect blend of exquisite taste and marvelous materials of items we will keep for many years.

5 comments:

 1. Hej stina!
  Jag är utbildad ssk som gärna vill börja arbeta inom skönhetsbranschen. Nu har jag sökt och ska vidare till intervju där löneanspråk kommer att tas upp. Jag undrar därför om du vet hur mkt man tjänar inom den branschen om man inte har ngn sådan erfarenhet sedan tidigare och hur löneutvecklingen ser ut med åren
  Mvh klara

  ReplyDelete
 2. Klara: Hej. Kul för dig. Utan någon som helst kunskap inom området kan du räkna med en vanlig sjuksköterskelön oavsett sjuksköterskeerfarenhet (den rknas inte så högt i den branschen då företaget du börjar på måste bekosta alla dina utbildningar på nytt) kan du räkna med en ingångslön som en vanlig privat sjukskterska (beroende på din ålder såklart). Därefter är det extrema skillnader beroende på företag och hur mycket du personligen gör för företaget skulle jag vilja säga. Men the sky is the limit om du tillslut blir riktigt, riktigt duktig. Lycka till!

  ReplyDelete
 3. Hej
  Tack så mkt för tipset! Men du jobbar väl själv inom den branschen? Jag kanske formulerade mig fel men mitt mål är att jobba med medicinsk estetik såsom du gör.
  Mvh klara

  ReplyDelete
 4. Klara: Hej igen. Ja det gör jag men jag tänker inte skriva vad jag tjänar, det tror jag du förstår. Så det du kan förvänta dig som ingångslön utan ngn erfarenhet alls är en generell sjuksköterskelön som en vanlig sjuksköterska fast som arbetar privat. Alltså någon tusenlapp över en landstingssjuksköterska. NÄr du sedan arbetat så länge som jag, har den erfarenheten, fått alla utbildningar, utvecklat företag, drar in massor ect då är the sky the limit rent lönemässigt då det alltid är en förhandlingsfråga med det företag som anställt dig. Förstår du vad jag menar? Lycka till!

  ReplyDelete
 5. Hej stina! Tack så mkt för informationen! Nej jag undrade inte vad du tjänade utan vad man (utifrån där jag tänker börja) bör förvänta sig för lön. Återigen tack för informationen! Ha en fortsatt trevlig dag
  Mvh klara

  ReplyDelete