Sunday, August 21, 2011

On the run on a Saturday

I just happen to love the half long skirts at the moment.

7 comments:

 1. Åh himmel, hoppas det bara var för fotograferingen, skulle aldrig gå med ett barn så där i Stockholm, du kan ju bli knuffad och tappa taget! Även om du har full koll så har inte andra det och vem vet vem man möter?

  ReplyDelete
 2. Monica: Ja, det var det men även så, så tycker jag kommentarer som dessa är så typiska. Har jag burit, fött fram och är en normal funtad kvinna så vet jag nog när jag kan bära mitt barn i famnen och när det är opassande. Jag har givetivs barnvagn när jag går omkring med ALexis i stan.

  ReplyDelete
 3. Snygg kjol! Ny eller gammal? Finns den att köpa och i såfall var?

  ReplyDelete
 4. Haha, Monica's comment reminds me of one of my friends. Every single time her husband lifts their baby she shouts, "don't drop him"! If he changes his diaper she says something like, "don't break his legs"! He was warming the baby's food and cooking for us and all the time she had something negative to say. "Don't burn the baby", "don't drop the dishes"... It sounded like she was talking to a complete moron. I really feel sorry for the guy and I wonder how long he'll actually feel like helping in the household.

  ReplyDelete
 5. Kjolar i den längden är underbara! Börjar själv att samla på mig ett lager. :)

  ReplyDelete
 6. Kjolen är verkligen snygg och fin färg!
  Kram.

  ReplyDelete
 7. anonym: Very amusing reading, thank you!

  anonym: Nehejdu, denna är ett fynd som jag köpte nu på Lindex då alla mina kjolar och byxor är för små för tillfället. Jag älskar den och köpte den för ungefär en månad sedan.

  ReplyDelete