Tuesday, August 9, 2011

On the shoulder ...

With a little precious one in your life ...
Well, let's just say everything takes w a a a a y much longer than before.


(Alexis body: Mini Rodini)16 comments:

 1. Åh, så härligt bild. Härligt att se en mamma som bryr sig om sitt yttre trots bebis. You go girl.
  Kram

  ReplyDelete
 2. Men så härligt det är! Jag fick bebisgosa igår men min bästa väns bebis. Oj vad man får mer ljus i sitt liv när man har haft ett sådant bedårande mirakel i famnen en stund!

  ReplyDelete
 3. But you do look beautiful everytime. =)

  ReplyDelete
 4. Vilken fin bild! :) Han är otroligt söt! :) Ha en topen dag! XO

  ReplyDelete
 5. Vilken härlig bild, den illustrerar verkligen kombinationen med glamour och vardagsbestyr som att ta hand om sitt barn samtidigt som man tar hand om sig själv!

  Har precis börjat använda läppstift själv men har ett problem, läppstiftet "smiter" ut och ser smetigt ut...i huden kring munnen..i linjerna så att säga. Jag är inte rynkig på ngt sätt och jag förstår inte alls varför läppstifter smiter ut i hudens linjer, det ser inte alls bra ut. Använder läpppenna och läppstift från Make up Store men det ser bara tråkigt ut efter ca 1 timma eller så. Tips emottaget tacksamt!!

  Kram Mary

  ReplyDelete
 6. Grattis till guldklimpen! Så fin!

  Det blir bättre, den där första tiden kändes då som en evighet med pusslande för att få ihop allt, men känns nu som den flög iväg, tycker jag.

  ReplyDelete
 7. det är så roligta tt följa din blogg, ännu roligare nu med alla fina bilder på lilla a. vilken vacker prins, som sin mamma & pappa. kram

  ReplyDelete
 8. Du får lära dig att göra allt med en hand också!

  ReplyDelete
 9. Hej Stina!

  Såg precis att du sålt Dagmar-kappan jag varit på jakt efter hur länge som helst. Är väldigt intresserad av att köpa den ifall köpet av någon anledning inte skulle gå igenom :)

  Vänligen,

  Daro

  ReplyDelete
 10. Undrar vart era vita elementskydd kommer ifrån som ni har i lägenheten?

  ReplyDelete
 11. Mary: Hm ... är du måhända lite fet i huden? Jag har aldrig använt Make up Stores produkter, men de borde vara bra. Mina kommer från Chanel so jag använder och använt i hur många år som helst.

  Jag applicerar min läppenna på morgonen och sedan läppstift över och ska jag vara ärlig bättrar jag sällan på något av det under dagen, utan det sitter där det sitter. Men jag slickar eller torkar mig aldrig om läpparna. Ska jag göra ngt på kvällen så applicerar jag dte på nytt men annars sitter det super på mig.

  Ett tips kan ju vara att pudra läpparna och området runtom innan för att få det att sitta bättre?! Lycka till!

  Daro: Absolut men dessvärre är den redan i paket påväg till sin nya ägare.

  Alex: De är platsbyggda för denna våning. Älskar dem!

  ReplyDelete
 12. Stina, stort grattis till den lille, ett underbart mirakel! Du ser lika strålande ut som vanligt, dåligt med sömn till trots. Det verkar som att lejoninnan trivs. <3

  Varma kramar, Sara B

  ReplyDelete
 13. Wunderfull!! Great!

  ReplyDelete
 14. Tack Stina för svaret!! Deras läppstift, iaf det jag köpt, är väldigt oljigt i sig. Jag har torr hud och använder därför en hudkräm som är ganska fet. Ska prova dina tips..fungerar det inte får jag helt enkelt byta till annat märke, kanske Chanel :)

  Kram Mary

  ReplyDelete