Wednesday, October 26, 2011

Fall


(coat: Burberry, jeans: Seven for all Mankind, boots: Sergio Rossi & bag: Chanel)

11 comments:

 1. How do you manage to always look so flawless like you where taken out of a fashion magasin? Impressive I have to say. Fab!!!

  ReplyDelete
 2. Så få och enkla plagg och ändå blir det så rätt.

  ReplyDelete
 3. Ooh, like the longer hair with the part on extreme side!

  ReplyDelete
 4. Stina I like very much the way you dress as you know, but this time I would have wear a jean slim better than a "Flag" because of the fantastic coat with franges and belt which is large a bit. But wonderful as usual...

  ReplyDelete
 5. Haha, tänkte också på en skådis när jag tittade på bilderna och såklart är det Kim Basinger du är lik! Alltid lika snygg! Önskar er en skön och härlig torsdag:)
  /MVh Emma och Alma

  ReplyDelete
 6. Snyggt Stina! En nyfiken fråga bara. Du skrev ett inlägg rätt nyligen om hur mkt läsare du har. Jag kan inte låta bli att undra/- har du några reklamintäkter? Ser ju inte reklam på din blogg som på många andra och tycker att det är skönt, men det måste finnas intressenter? Är det ett medvetet val från din sida och hur tänker du där? Tack för en fin och inpiterande blogg!

  ReplyDelete
 7. Anonym: Thank you!

  Sheyda & Emma: Ja, ganska ofta får jag höra att jag är lik henne. M säger detsamma. Så det stämmer kanske. Tycker hon är mycket vacker, speciellt i 9 1/2 vecka så Tack!

  Uta: Yes, I like the flare one but I do agree that slim could be nice also.
  The problem is the fact that I can't wear all of my jeans models yet since pregnancy. So I am happy with whatever I can fit myself into.

  Malinolary: Nej inte en enda. Av den enkla anledningen att jag tycker de flesta annonsörer har fula annonser och jag vill inte "känna mig köpt". Den här bloggen är inte mitt yrke, jag är inte tvingad att ha annonsörer om jag inte vill av finansiella skäl.
  Så om inte Chanel eller någon vill sponsra mig (I wish) så kommer den förbli så här tills jag kanske ändrar mig.

  Det finns många intressenter som mailar, men med det sagt så måste det vara någon som jag kan stå upp för om det ska vara aktuellt. Krimskrams är inte jag och därför har jag således valt att tacka nej.

  Tack!

  ReplyDelete
 8. Supersnyggt och enkelt :-) alskar din kappa!

  ReplyDelete
 9. Vad fin du var i håret!! :)

  ReplyDelete
 10. Is your Chanel a "Jumbo" or or "Maxi Jumbo"?

  Thank you!!

  ReplyDelete