Friday, October 14, 2011

Thursday leisure

Yesterday I was wearing Acne from head to toe. And little Alexis was cuter then ever in his new teddy-hat.
For some reason, I just love that autumn really has made its appearance by now. Materials like angora, leather, suede, wool, cashmere, mohair are so much more comfortable and settled then cotton, chiffon and other more estival ones. Let's just pray that winter and rain will wait until three days before Christmas to arrive. Deal?

13 comments:

 1. Okej! Men kan vi göra ett undantag den 17 december? Då ska jag gifta mig och hoppas på lite puder = )

  Kram Stina

  ReplyDelete
 2. Hösten är fin och skönt att kunna använda alla fina kläder som finns nu, färgerna och material som är lite mjukare. Lillkillen är så söt i sina "öron":-). Det finns verkligen underbart härliga barnkläder. Det behöver inte kosta massor heller för de som har mindre råd, det är mer en fråga om fantasi och kunna se. Kanske bry sig mer om sina barn. Ni är så fina på er höstpromenad.

  ReplyDelete
 3. Awww he looks so adorable! And your outfit is great :) His hat is so cute and fluffy ^^

  xx Seph

  ReplyDelete
 4. Vilken fantastiskt fin mössa ;)

  Min make är inte galet barnkär eller älskar att shoppa barnkläder. Men när han går förbi en barnmössa med öron blir han av någon lustig anledning alldeless till sig och funderar på vem han skulle kunna ge bort den till hahaha :)

  ReplyDelete
 5. Fina Stina! Är stövlarna från årets Acnekollektion?

  ReplyDelete
 6. hey stina! you look amazing as usual and the funny thing is that today i was wearing a very similar outfit in fact what a coincidence!! ( well only the colors really ) :)

  ReplyDelete
 7. Stina: Den dagen ska det vara ett snötäcke vackrare än vi någonsin beskådad såklart!

  Monica: Visst finns det superfina och billiga barnkläder! Jag köper mycket till Alexis från Zara och Mini Rodini och Petit Bateau. De är mellanklassnivå med med snygga, lite vuxnare stil som man kan kombinera massvis! Men även H&M har fina små cardigans och liknande som är en bra investering. Sedan kan man ju alltid få ärva och låna av vänner och bekanta!
  Ralph Lauren och Burberry har jag ganska mycket ifrån också till Alexis, men det är mina/våra vänner och M som skämmer bort den lilla snuttungen!

  Gabriella: Ja, jag förstår honom. Man vill äta upp en unge med öron. Så gulligt!

  Anonym: Nej, stövlarna heter Jesna och de köpte jag 2009 eller 2010. Minns inte. Nuförtiden har de silverdragkedja, då hade de guldfärgad och det var så jäkla snyggt!

  Fedu: Wow, well ... good taste then! Blink

  ReplyDelete
 8. Hej Stina! Jag undrar hur du reagerar när du ser sådana här artiklar? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13789108.ab

  Är det så ni också går till väga på ditt jobb? Genom djurplågeri? Detta absolut inget påhopp, jag undrar bara om det finns "bra" ställen att fylla läpparna på eller om det går genom djurplågeri överallt. Fruktansvärt. Har svårt att tro att du skulle tycka att det är acceptabelt, du som skriver så mycket om karma och universum. Vill bara ha din syn på saken.

  Vänligen,
  Kjell

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. Kjell: De produkter från den svenska marknaden som jag arbetar med använder sig inte av Hyaluronsyra från tuppextrakt utan kemisk framtagen Hyaluronsyra som är linkad på olika sätt för att bihehållas i vävnaden så länge som möjligt då den injiceras.

  Dock används tuppextraktet i den Hyaluronsyra som man använder när det till exempel injiceras i knäleder och liknande områden i den medicinska läkarvården.

  Vad man kan tycka om det är givetvis upp till var och en. Jag vet flera patienter som fått detta "tuppextrakt" injicerat i just knäleder och helt plötsligt kan återvända till arbete och liknande efter långa perioder av sjukskrivningar och daglig smärta. Det måste ju ändå anses bra, trots att det är vidrigt att djur ska behöva sätta livet/trygheten till för vårt välbefinnande.

  Men det krävs dessvärre djurförsök och liknande på nästan all medicin vi idag konsumerar - så detta är inget unikt i den stora helheten.

  Att det injiceras i läppar eller andra områdeten där Hyaluronsyra kan behandlas är fel, dock är det i båda fallen Hyaluronsrya men den ena är animalisk, den andra kemsisk framställd baserad på den animaliska.

  /Stina

  ReplyDelete
 11. I love Alexis hat! Can you tell me please where you did buy it? By the way I follow your blog since a couple of months and really like it. I just had my third son. : ) regards from London, Sabine : )

  ReplyDelete
 12. I love Akexis hat and overall!! Could you please tell me where you bought it?! Thanks a lot! By the way you have a great blog, I love to read it while I'm feeding my baby ; )) regards. Sabine

  ReplyDelete