Sunday, November 20, 2011

Porridge

And so it finally happened! Alexis slept five hours in a row! Thank you rice porridge for that.
Since Thursday I've given him 2-3 tablespoons of it after breastfeeding. Every night he slept a little bit better. It's a true pleasure to see him gape after porridge like it was ice cream. He is only four months old, but manages it like if he had never done anything else.

3 comments:

  1. Jeg har en gutt på 17 mnd og hadde veldig like problemer med nattesøvnen som det virker som om dere har. I Norge er det anbefalt å vente med fast føde til barnet er 6mnd, men jeg begynnte på dagen når han var 4 mnd fordi han virket veldig sulten og jeg var veldig klar for at han skulle begynne å sove litt lengre perioder på natten. Husker godt den tiden selv om det samtidig føles veldig lenge siden. :) Fra første introduksjon gikk det veldig fort, han fikk smake på mer og mer og sov lenger og mer stabilt ganske raskt. Det er viktig å huske på at det blir bedre. Når jeg nå tenker tilbake på de første mnd husker jeg bare hvor korslig det var og har nesten glemt det slitsomme! :) Og så er det jo så enkelt å reise med de når de er så små. Nyt hvert sekund med den vakre sønnen din! :)

    ReplyDelete
  2. I have same situation with my 5 month boy,he wake up every second hour;(Do you give just ordinary rice porrige with your milk?And how often?

    ReplyDelete