Thursday, December 22, 2011

FINE DECOR magazine

Varsågod, får vi lov att severa ett litet smakprov på tidnigen Fine Decor Magazine – en onlinetidning gratis för dig, en onlinetidning som vill inspirera till en mer kreativ och smakfull vardag!

Estetik i alla dessa former – att skapa något från ingenting, att se en möjlighet, att göra vardagen lite mer lyxig – allt med enkla medel – är Fine Decor Magazines specialitet.

Fine Decor Magazine, kommer förutom alla idéer och all inspiration, även innehålla olika inredningsreportage, modereportage, intervjuer med intressanta kreativa människor, nyheter inom inredning och mat, massor av härliga recept, tips om hur du tar hand om ditt hem, mode- och stilskola och en gnutta sköna tips för kropp och själ! 

 Klicka på länken ovan för att komma till tidningen. Gå till den lilla fyrkanten i högra hörnan för att få en bättre blädderupplevelse. För att förstora sidorna, klickar ni på sidan och den förstoras, klicka igen och den förminskas. För att bläddra, klicka eller dra längst ner i hörnet på sidan, eller klicka på pilarna längst ner.

Detta första nummer var egentligen inte planerat, utan det första numret skulle komma ut i slutet på januari. Men tidningens chefredaktör ville ge er litet smakprov på vad som komma skall, så det blev ett extra nummer. Tidningen kommer komma en gång i månaden.

Jag kommer från och med nästa nummer medverka som Moderedaktör. Läs mer i tidningen för närmare presentation. I detta nummer har jag bidragit med text och foto till de utsökta chokladpralinerna. 
Hoppas du gillar tidnigen, som sagt, detta är ett smakprovs-nummer. 

Låt oss veta vad du tycker!

(For my english readers, I apologise but this Fine Decor Magazine is in swedish and I will also write about fashion in it as a fashion editor, but in swedish only again. I've contributed to this issue with the text and photographs for the chocolate pralines article/recipe)


8 comments:

 1. Vad kul! Som en modernare version av Real Simple!

  ReplyDelete
 2. The site doesn¨t work.

  ReplyDelete
 3. Låter lite kul, kanske kommer som papperstidning om den går bra? Det gick inte klicka och få upp några sidor för mig heller tyvärr.

  ReplyDelete
 4. Lisa här njae lite för gammal tant stuk på porslinet o detaljer men recept o mat tidningar finnes i massor.Vore kul med lite mera repotage om design o nya inredningsdetaljer o nytt modernt porslin.

  Inte en tidning jag kommer köpa..tyvärr
  Kram men lycka till från Lisa

  ReplyDelete
 5. Jo jag har tittat igenom hela nu:-), jättefin tidning, snygg!

  ReplyDelete
 6. Helt otroligt!!!!! Jag längtar redan tills det första "riktiga" numret! Hoppas det blir en papperstidning på sikt för detta är ju helt klart något man vill ha kvar och spara. Kram Linda

  ReplyDelete
 7. Söt tidning, läste bara din artikel ordentligt och tycker du hade fina bilder och trevlig text, (men låt gärna någon korrekturläsa). Kommer absolut läsa tidningen om den kommer att ligga som fri webtidning.

  God jul!
  Sofia

  ReplyDelete
 8. Ljuvlig form och inspirerande, kreativt innehall, ser fram emot nasta nummer.

  ReplyDelete