Friday, December 9, 2011

Late hour

My newly made saffron rolls and this excellent series is what kept me up until the early morning. I think I managed to drink one liter of cold milk and eat at least three of these golden delicacies with buttery almond paste and raisins inside. Christmas time at its best.

(This is more or less the recipe I followed, but I chose to use less flour, add raisins to the dough and used four packets of saffron instead of two. Because I like a distinct taste of that red beauty and also like the dough to be creamy and sticky. In my experience, the rolls tend to get more juicy when you do it this way).

5 comments:

  1. Ju mer saffran desto bättre!
    Jag brukar dessutom ta dubbelt så mycket smör som i receptet. De blir helt ljuvligt saftiga då!

    ReplyDelete
  2. Elsker den serien Downton Abbey - og rykter sier det blir ennå en omgang, skribenten må bare få skrevet episoden....

    God helg !

    ReplyDelete
  3. oh it looks delicious <3333333
    greetings jenni

    ReplyDelete
  4. Hej, Stina! Jag undrar var sittpallen som är med på bild i detta inlägg: http://awomanalifeablog.blogspot.com/2010/06/love-for-my-stereo.html#comment-form kommer ifrån, vet att min fråga inte har något med detta inlägg att göra, men kunde inte låta bli att fråga, den är supersnygg! Hittade relativt nyligen hit till din blogg och har inte läst en bättre blogg, bläddrat igenom alla dina inlägg och fått så mycket inspiration! Din inredning och klädstil är fantastisk och dina texter är så fina. Tack för en bra blogg, Stina!

    ReplyDelete
  5. Åsa: Gud så smart, det ska jag göra till nästa sats! Tack!

    Sara J: Den är specialbeställd från Boheme. Tack!

    Everyone: Tack för era härliga kommentarer!

    ReplyDelete