Monday, December 19, 2011

Light in the darkness

If you want to know where your heart is, take a look where your mind goes when it wanders.


(the first snow in Stockholm 2011, came this weekend)

8 comments:

 1. Den här bilen tyckte jag mycket om, fångande min sinnestämning precis till sammans med texten. Vackert!

  ReplyDelete
 2. Beautiful picture full of athmosphere.

  ReplyDelete
 3. Stina, jag undrar om du har ngn kontakt med din ex man idag? (har läst din blogg i många år!) Tyckte att han verkade vara en mycket fin man ;-)
  Stor Kram.

  ReplyDelete
 4. Artig bildet med passende tekst til !!
  Flink du er ;)

  God Jul

  ReplyDelete
 5. Det snöade i Stockholm januari, februari, mars och lite i april 2011. Mysig bild i övrigt! :)

  ReplyDelete
 6. Anonym: Ja det har jag. Han är en underbar människa som ajg spenderade 11 år tillsammans med. Han kommer förmodligen alltid finnas i mitt liv på ett eller annat sätt. Mina föräldrar tyckte också mycket om honom och han mina föräldrar. Men jag växte ifrån vår relation och så blir det ibland, framförallt när man träffas i den unga ålder jag var i (19år).

  ReplyDelete
 7. Tack för ditt svar Stina. Önskar dig och din fina familj en riktigt god jul & trevlig resa (Marocko är LOVELY!) Kram.

  ReplyDelete
 8. Hej Stina! Tog första bästa inlägg som passade min fråga... Jag vet sedan tidigare att du lever och lär efter The Secret och kvantfysikens lagar. Jag gillar tankesättet men har svårt att ta till mig detta utan "vetenskapliga" bevis. Hur fungerar det för dig? Jag har snart tagit mig igenom "A New Earth" av Eckhart Tolle, den är väldigt klar och tydlig men den logiskt tänkande delen hos mig kämpar emot och vill inte riktigt hänga med på att bla släppa taget om dåtid och framtid för att leva i nuet. Har du läst den? Det skulle vara givande att få ta del av dina tankar och åsikter om detta, då du känns som en väldigt konkret och jordad person men fortfarande spirituell. Tack! /Lisa

  ReplyDelete