Thursday, January 19, 2012

Black

I rarely or never wear a shirt and if I do, it has to be mixed with something more funny and relaxed. Like these slim jeans with chains on the leg-side and killer heels with the same matching silver details. Simple and casual, just the way I like it.


(shirt: Ralph Lauren, angora sweater: old, jeans: Joe's & necklace: Chanel)

12 comments:

 1. Såå snyggt!

  ReplyDelete
 2. I truly LOVE this outfit, classy and tres chic!

  ReplyDelete
 3. Hej Stina,

  ÅH JAG ÄLSKAR ditt halsband!! Har försökt hitta sådant, men ej funnit det.


  Lucky you!

  KRAM Jessica

  ReplyDelete
  Replies
  1. Visst är det tjusigt! Det är några år gammalt, älskar också det helvita med c:n i små pärlor.

   Delete
 4. Klassista kauneutta...

  ReplyDelete
 5. I adore all of your outfits! :)

  Which designer bag would you recommend to someone who likes it simple and classy but still modern, is 20 years old and on a budget of around 1200 dollars? I think you have great taste and would love to hear what you think!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi! Thank you!


   I would go for something egdy but still classic, brands like Valentino or Givenchy. Salvatore Ferragamo also has some wonderful icon bags.

   1. http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?&gclid=CKC3jbG9460CFQUwmAodmSA_OQ#getData.aspx|CallType=Product&prodId=A5P16&des=&cat=0&gender=women&group=bags&vendorColor=MDAxIEJMQUNL&season=actual&seasProdID=55I

   2.http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?&gclid=CKC3jbG9460CFQUwmAodmSA_OQ#getData.aspx|CallType=Product&prodId=AG12&des=&cat=0&gender=women&group=bags&vendorColor=ME5P&season=actual&seasProdID=53I

   3.http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?&gclid=CKC3jbG9460CFQUwmAodmSA_OQ#getData.aspx|CallType=Product&prodId=G7Y5&des=&cat=0&gender=women&group=bags&vendorColor=NDk5Mjk0&season=actual&seasProdID=55I

   Good luck!

   Delete
 6. Jag älskar din blogg och klädsel. Du är en förebild för många unga kvinnor.
  Stina, Vad är det för märke på skorna. Vill ha :) Tacksam för svar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, skorna är fyra år gamla typ ... så de finns ej att få tag på.

   Delete
 7. Hej! Lite ovanligt att se dig klädd så här (skjorta, mycket svart), men snyggt! Och halsbandet är pricken över i - underbart fint. Kul om du återkommer mer till mode, stil och kläder även om jag förstår att det viktigaste är Alexis, så klart.
  Vet du om att det inte fungerar så bra att se kommentarer eller skriva dem om man inte kör i Google Chrome? Jag har haft problem i flera dagar med att allting låser sig och man inte kan scrolla eller se något då, så jag googlade och hittade en annan som beskrev problemet och föreslog Chrome och då fungerar det perfekt igen. Kanske är fler läsare som har samma problem? MVH Laila

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja, många önskar mer mode och stil, så jag försöker ge er det så fort jag orkar, har tid, känner mig inspirerad etc.

   Nej jag visste inte att det var ett problem men jag har ibland fått kommentarer om att det är svårt att kommentera så detta kanske är anledningen. Bra att du funnit en lösning!

   Delete