Wednesday, May 2, 2012

From the garage/closet

Some take the Porsche out when the weather gets warmer, I'm taking out my neon green flats for a ride.

5 comments:

 1. Me too !!! But raining again a lot so difficult for the Chanel's shoes... I love the decoration of your flat with Alexis on them.

  ReplyDelete
 2. Dessa är bara så coola!! MVH Laila

  ReplyDelete
 3. Hej,

  Har hittat tillbaka till din fantastiska blogg efter ett uppehåll på drygt 2 år, pga en graviditet då jag mådde vansinnigt dåligt och som då nybliven 2-barns mor hittade jag endast datortid för räkningar, nätshoppande och dylikt nödvändigt ont ;-)

  Men sedan ett par veckor så har jag nu läst in mig på allt som hänt i ditt liv sedan sist - Åh vad härligt det har varit att få följa dig genom din resa som nykär och våga satsa på kärleken igen, överraskande (och mirakulöst för oss som följt dig sedan din förra blogg) gravid, och nu få se alla härliga bilder på din vackra familj!
  För mig som även älskar matlagning lika mycket som du så får jag ut det bästa av allt från din blogg: Tro på mig själv och min intuition, vackra och även inspirerande foton på mode, inredning, natur och mat.

  Helt enkelt en fantastisk blogg som jag skrivit ner många citat ifrån och bär med mig i plånboken vart jag än går :-)

  Tack och ett glatt återseende från en trogen läsare, receptprövare, klinikpatient och Vintageshoppare sedan länge, med ett litet uppehåll då..

  Kramar Kristin

  ReplyDelete