Tuesday, September 4, 2012

www.kotyr.se


Trying out my new stunning dress from the designer By Malina that I bought from www.kotyr.se. No company gives service the way these girls do, and their way of finding Scandinavian and European designers is just marvelous. This long, chiffon dress with bare back will be perfect for the trip this weekend to celebrate my father.
Once again, they surprise me with excellent suggestions and presence for all different occasions. Thank you so much.

12 comments:

 1. hiys Stina,
  İt'S been a while since I havent visited your blog. Congratulations on your new flat. Your baby boy is walking he's very cute :) and I loved this dress, very elegant and chic.

  ReplyDelete
 2. Also in the kotyr.se fan club! The dress seems to look fab on you!

  ReplyDelete
  Replies
  1. How can you not be? Excellent service and designers!

   Delete
 3. Really fantastic you are so thin, incredible, I am jealous...... This dress is fabulous XXX

  ReplyDelete
  Replies
  1. I take mornings walks 4 times per week Uta and eat often! I'm sure you love wonderful also!

   Delete
 4. Vilken superfin klänning! Den klär dig verkligen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Tidlös, enkel men ändå spännande och lite vågad.

   Delete
 5. Stina! Jag läste just ett av dina föregående inlägg där du ställer frågan kring kommentarer, eller snarare bristen därav. Jag har läst din blogg periodvis under ett antal år och jag tänker därför att jag ska ta mig tid och lämna dig en kommentar här under min jobbrast.

  Att innehållet i din blogg är föränderligt över tid tycker jag är helt naturligt - det är väl självklart att bloggen färgas av den man är och hur man lever sitt liv för tillfället? Det jag uppskattar med din blogg är att dina texter är väldigt målande och har ett intressant djup. Dessutom lägger du energi på att dela med dig av vackra bilder där det blir tydligt att det finns en tanke bakom.

  Slutligen vill jag belysa att jag älskar er onlinetidning Fine Decor och jag önskar att det skulle gå att bläddra i de gamla magasinen på hemsidan. Därtill vill jag framföra en personlig önskan om fler personliga inlägg om inredning. :-) Det, eftersom att inredning är ett stort intresse och du har en alldeles ypperlig inredningssmak. Oavsett så är din blogg något utöver det vanliga, och det är därför jag återkommer som läsare på din blogg. Never stop blogging!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Victoria, tack för ditt innehållsrika inlägg! Vi får se om det blir mer inredning när jag har den andra, ännu större lägenheten i Zürich. Brukar inte gilla att visa mitt hem men kanske små delar. Tack för att du läser!

   Delete