Friday, September 28, 2012

Your own strength

To know what life has planned for you, you have to spread your wings and try them out.

15 comments:

 1. So true but sometimes its hard to life this approach.

  BR
  Katrin

  ReplyDelete
 2. And scary to dare... Do I dare to quit my job and just "hope" that life will through in something else/better? It is hard to have the faith, because you always know what you have, but not what you (will)get.

  Having said that, I know nothing will happen (happens) as it is right now.

  ReplyDelete
 3. Underbar reflektion..
  För ett tag sedan hade du ett så bra inlägg om hur du tränade, åt och tog hand om dig själv. Det var så inspirerande och jag skulle vilja läsa det igen men jag hittar det inte. Skulle Du kunna länka till det igen?
  Tack!

  ReplyDelete
 4. Hej Stina!
  Du får säkert en mängd tips om hur du kan bota din migrän men jag tar det säkra före det osäkra och ger dig ett till. Såg på efter tio med Malou i veckan. Där hade de en intervju som handlade om hur man kan lindra eller "bota" sin migrän med hjälp av yoga. Har aldrig träffat dig men läser din blogg emellanåt. Men när jag såg intervjun så tänkte jag på dig så nu får du ett tips inbäddat i omtanke.

  ReplyDelete
 5. Det bästa inlägget. Här följt din blogg nästan så länge den funnits. Den här kom precis i rätt timing! Det är ju så universum fungerar... the universal laws!

  ReplyDelete
 6. Hej Stina! Jag har följt din blogg i några år och sen det första inlägget jag läste av dig fastnade jag direkt. Du har blivit som en daglig dos för mig. En daglig dos Stina, kvinna, medmänniska,medsyster,moderedaktör och mycket mer. Dagar då allt känns trist i sinnet har jag kunnat surfa in här och läst "för sinnet" och känt mig lite bättre. Dagar då jag saknat inspiration till middag har jag surfat in och tittat under "i´m eating".osv. Intresset för kläder och mode har kommit till mig och jag är dig evigt tacksam för det. Faktiskt. Tack från botten av mitt hjärta. Jag är så glad att jag upptäckt en helt ny värld och äntligen, äntligen har jag hittat min stil som kvinna och inte längre att jag går klädd som en vilsen borttappad tjej med billiga h&m kläder som tappar både färg och form efter en tvätt. TACK! (Jag menar inte att man är vilsen om man går i H&M kläder utan att jag var vilsen i vilka kläder som passade mig)
  Nu ska du ta ett stort steg och flytta från vårt älskade Stockholm och det låter märkligt men Stockholm kommer bli tomt utan dig. Jag önskar dig verkligen från botten av mitt hjärta stort lycka till i ditt nya hem med din underbart fina familj. Du är så modig och en underbar inspirationskälla. Hoppas på att få följa dig och din familj i ert nya liv. Stor kram från Sandra R

  ReplyDelete
 7. Yes Stina so right and I am happy to find you back after a very bad moment....
  But I am here again happily and will see with pleasure your new life in ZH. XXX

  ReplyDelete
 8. So true! Jag jobbar själv på att prova mina vingar och sluta vara rädd för vad som ska hända när jag väl gör det.

  ReplyDelete
 9. Otroligt vacker bild! Vilken resa du ska göra nu, spännande! Hoppas verkligen att vi får följa dig framöver. DU är en inspiration på så många plan! HAr lovat mig själv att den här vintern ska det äntligen bli thé på grand hotel. Har velat så länge men aldrig känt utrymmet i plånboken. Förhoppningsvis kan jag fira ett nytt jobb där i höst och lämna ngt so stjäl energi från mig och starta ett nytt kapitel. Men precis som Katti skrivit ovan, s är det ju så läskigt när man inte vet var man är på väg. Ska lite på universum. Stor kram

  ReplyDelete
 10. Yes it's so hard and scaring to not know where week end are arriving ! All my best to this marvelous person you are.

  ReplyDelete
 11. Vackert och så rätt just nu!

  ReplyDelete
 12. Så sant! Härlig frihetskänsla att tänka så! <3

  ReplyDelete
 13. Så sant! Ligger en fin frihetskänsla i det... <3

  ReplyDelete
 14. Du är saknad! Hoppas allt är bra och att du snart bloggar igen..Det är tomt utan dina kloka ord, vackra bilder och inspirerande beklädnad!

  ReplyDelete
 15. Hej Stina!

  Tack för en inspirerande blogg! Hoppas allt är bara bra med dig och att du inte har det alltför stressigt med flytten och allt vad det innebär.

  Om du har någon minut över skulle det vara jättegulligt om du kunde kika på dessa två jackor från burberry: http://se.burberry.com/store/womenswear/quilts-puffers/brit/prod-37764661-hooded-quilted-coat/ samt: http://se.burberry.com/store/womenswear/quilts-puffers/brit/prod-37932931-quilted-trench-coat/ och säga vilken du tycker ser bäst ut! Har så svårt att välja mellan dessa två och du har ju utmärkt smak så jag tänkte att jag kan fråga dig :) (tycker du ingen av dom är snygg så kan du ju givetvis säga det också! )

  Önskar dig lycka till med allt i Zürich!

  /C

  ReplyDelete