Wednesday, November 14, 2012

Family reunion

Can't believe I will hang with these dear people soon again: Mum, Dad and my dear little sister Lissie. I Actually get butterflies in my belly just thinking about it. I'm taking my bag, Alexis and flying back home for a while!

16 comments:

 1. wellcome back sötnos,pappa

  ReplyDelete
 2. Härligt!!!

  Tänkte knyta till det du skrev tidigare om att vara öppen för nya möten och människor.Jag har märkt att ju närmare jag kommer 30 så blir jag mindre inställd på att vara öppen och fördjupa möten med nya människor. Det skrämmer mig en del. Jag vet dock inte om det är för att jag har blivit för bekväm med de fina människorna jag har runt mig eller om jag bara inte är intresserad, men jag är ytterst medveten om det och försöker förhindra det. Kanske är det en naturlig utveckling för att jag har landat efter alla år i studentlivet där allt handlade om nya möten eller så har jag skaffat mig ett karaktärsdrag jag inte vill ha. Återstår att se och vad jag kan göra för att få bort det.
  Har du upplevt ngn förändring i ditt sätt att se på nya människor? Kanske blivit med kräsen och medveten om att man bara väljer de som är riktigt äkta?

  Tänkte också be dig om inspiration, åker på en slottsjakt i helgen och har lite svårt att packa. Det är utomhus på dagen, formellt på kvällen och skulle gärna vara causal chic på söndagen.

  Ha en trevlig resa tillbaka till Sve!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Josefin,

   Gud, ja! Känner igen mig i allt du beskriver! Jag är superkräsen och det ska mycket till för att jag ska känna att "det är värt det" oavset om det gäller möten, middagar etc. Men däremot så är jag ännu mer spontan och härlig med dem jag verkligen tycker om, även om det är nya bekantskaper. Jag orkar inte med för krångliga människor utan distans till dem själva som traskar runt i samma bekymmer utan att ta tag i dem själva. Det går inte för mig.

   Jag tror vi blir kärsnare med åren för vi inser så mycket me rom människor och möten. Det måste helt enkelt ge mer och vara värt det tå tid är en bristvara. Jag älskar dessutom att vara med mig själv och finner det aldrig tråkigt, jag är kreativ och antingen gör jag något som att fixa och dona, eller så njuter ajg med god mat framför en film. Det är ett inre lugn som ger oss möjligheten att inte bara socialisera runt som virrhönor. Det måste finnas kvalitet och ett utbyte att umgås.

   Utomhus: Stretchjeans eller ridbyxor om du har, höga knäboots utan klack, ull el cashmere kofta/cardigan, en skinnjacka och en varm halsduk.

   Formellt: Hur formellt? Black tie? Långklänning med någon snygg bolero som skiljer sig lite från det allför klassiska.

   Casual chic: More or less the same as utomhus. Kanske en snygg kappa istället för första utomhusdagen och skinnjackan om vädret tillåter på Söndagen.

   Have fun! Let me know hur det gick!

   Delete
  2. Tack för ditt kloka svar. Nu känns det mer som att det är ok att jag blivit tråkig. Kul att du skrev det här om att gilla sitt eget sällskap. Jag älskar mitt och när jag träffade min kärlek så var jag tvungen att sätta ord på det första gången, en väldigt lärorik sak. Spännande hur man lär känna sig själv mer och mer för varje dag. Jag kan verkligen se fram emot 30 (är 27 nu) för nästan alla vittnar o att man blir vän med sig själv på ett nytt sätt och det känns som jag är på väg dit, och kan njuta av resan. Sen går det ju upp och ner såklart...

   Tack för tipsen! Ska ta med dom till garderoben och se vad jag packar ner!

   Delete
 3. Your sister is incredible beautiful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know! Both in physical person and in mind and soul!

   Delete
 4. I love your life! Always so pleasant :) Greetings from Moscow!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moscow is so on my "places I ned to go" list! Love it!

   Delete
 5. Åh så kul att du snart får träffa din familj i Sverige. Blir du hemma länge? Kan du inte göra en video hur du sminkar dig och med vilka produkter du använder just nu? Har alltid gillat dina tidigare inlägg om smink/skönhet/hår. Superdupergillat rättare sagt! Skulle bli oerhört glad om du vill ta dig tid och känner för detta. Trevlig hemresa till Sverige! Allt gott.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Video? Wow, maybe, will think about it. My make up is super simple and take two minutes.

   I will stay for a little while, not sure. Need to get my dose of Stockholm and home. But the weather, huuuuu

   Warmth,
   stina

   Delete
 6. Your family is beautiful also by the fact that they love each others so strongly. I am happy that you see them.

  ReplyDelete
 7. P.S. Keep your name "Stina" because it's another thing and blog "les ts petits....." I prefer your own blog as usual. All my kindest regards

  ReplyDelete
  Replies
  1. I agree with Uta.
   Regards
   Jasmin

   Delete
 8. Hej Stina!
  Idag är det inget fel på vädret i Stockholm, +10 i morse och nu sol från klarblå himmel. Kan det bli bättre en torsdag i november?! :) Njut av Stockholm, familjen och vännerna.

  Är inget datasnille så avsändaren blir anonym igen, sorry!

  Christina

  ReplyDelete
 9. Have fun in Stockholm and enjoy yourself, we all need a enviromental change. Some need it more often than others!! Like me!! I agree on your answer to Josefin, I have also asked myself similar questions. Your answer made me feel happy, Iam also a person who loves my own company!! Kind Regards

  ReplyDelete
 10. Håller tummarna för en video! Vore kul att höra dom röst också. Vilket begåvat och bra svar du gav på Josefins kommentar. Känner igen mig väl. Kram

  ReplyDelete