Friday, January 4, 2013

Black/brown

I'm not feeling completely well, but I'll be back soon with more regular updates as usual. Hope you all have a nice start on the new year so far!

25 comments:

 1. hope it's nothing serious! take care!
  Andra

  ReplyDelete
 2. Beautiful coat! And hope you feel better soon.

  ReplyDelete
 3. love the boots ! get better soon ! i am also coming down with a cold ... its lousy !x
  www.alexavoncanisius.com/blog/

  ReplyDelete
 4. You could have fooled me, because you look beautiful.

  Hope you get better soon.

  ReplyDelete
 5. Urläckert! Krya på Dig/MVH C

  ReplyDelete
 6. If you look like that when you don't feel good...?!!? :)
  Get better soon, we're all waiting for more updates impatiently.
  Take care,
  Emilie

  ReplyDelete
 7. Get well, dearest Stina. Stunning outfit!

  ReplyDelete
 8. Hoppas du snart mår bättre och att det inte är ngt allvarligt! Krya på dig och var rädd om dig fina du. Kram

  ReplyDelete
 9. Wow! You look so stylish! Again you have put together such an elegant outfit without overdoing it, if you know what I mean. This is exactly what I love about your way of mixing colors, materials, more expensive stuff with something less expensive. Some women just look like attending the carneval in Rio when they try too much, same thing with make-up. Less really is more! Hope you're feeling better already! /Sophia

  ReplyDelete
 10. Happy new year! Get well soon dear Stina. The outfit is very elegant but nt overdone as always. Is it a mink or a more expnive number?

  XX Antje


  www.greenpinkorange.com

  ReplyDelete
 11. Get well soon - hope it is not something serious dear. Thank you for a wonderful blog! It's always a
  Pleasure to read your posts.please keep blogging ;)

  ReplyDelete
 12. Sending get well wishes also and already looking forward to all entries in 2013! :-) xox, Macs

  ReplyDelete
 13. Beautiful and stereotype...birkin,fur,botox,blond, but I like it!

  ReplyDelete
 14. Hi Stina,

  I hope you are feeling better already.

  When I have a really bad headache, I take some medicine, naturally, but also some really, really strong salty licorice that can be found in Finnish stores. The candy tastes like salty chili, but it is such a nice cocktail.:) I always keep some of that licorice at home, just in case.

  Your style looks very good. It's clear that you trust your own taste, and know what looks good on you.

  I think I am beginning to find my own style, though I tend to stick to the basics. I don't like to wear jeans anymore, and try to find something that feels soft, and relaxing on me.

  I like the look of softness and relaxation in the picture. They are the perfect combination when you're not feeling very well.

  Take extra good care of yourselves.

  ReplyDelete
 15. Get well soon!
  I need you to glam up my life :)

  ReplyDelete
 16. Hej Stina,

  Har precis spenderat lite tid i ditt arkiv, med fokus på posterna om din egen utveckling. Jag känna mig så lugn och trygg med trösten att du tyckte att du kom till ro vid 30. det känns som att jag blir mer och mer tillfreds med mig själv (är 27 nu) och relationerna och kärleken få mer fokus. Jag älskar att jag kan ta ett steg ifrån mig själv och bejaka mina känslor kring det här. Hoppas bara att det håller i sig så det inte slutar i ngn kris.

  En sak jag har funderat över länge nu är att trots att en del av mitt inre går mot mer balans så är jag så arg. Jag är arg på bussen, bilister, kollegor och har en inneboende ilska jag varken trivs med eller vill att ngn ska behöva möta en dag. Jag hoppas att det handlar om en enorm frustration över att jag har varit kvar alldeles för länge på ett jobb jag vantrivs med (försöker finna nytt varje dag) och att det ger sig.Men om det inte gör det? Läser mycket om själen och de här känslorna stämmer inte med hur jag ser på mina medmänniskor i stort. Har du haft känslor som varit svåra att komma ut ur.

  Är rädd att de tär all ilska jag samlat på mig under åren då jag aldrig blir riktigt arg och skriker och härjar. Ofta vänder jag in den istället, kan det vara så att allt bara är på väg ut? Och hur gör jag då? Kanske har jag kommit till en punkt där jag vill börja säga ifrån men fortfarande inte har modet att göra det?

  Tycker du är så klok och medveten, fantastiskt o du har ngn tanke kring detta men förstår självklart om du inte hinner.

  Krya på dig och gott nytt 2013!!

  ReplyDelete
 17. Hej stina
  jag har en fråga jag är gravid, bara 3 mån, men jag tappar jätte mycket hår! det är så mycket som faller av att jag vågar inte ens duscha längre! Jag hade problem innan jag blev gravid men nu är det värre! jag har frågat läkaren men inget svar! jag äter massa grönt och frukt! håller på att bli galen, har du något tips???! tex tog du något tillskott?

  Tack/ Lilli

  ReplyDelete
 18. Hej Stina

  Jag har tidigare gått till dig på kliniken och gjort botox och varit så nöjd. Ingen kan mäta sig med dig trots att jag gått till två duktiga kirurger. Nu undrar jag om du kan rekommendera någon som jag kan gå till? Behöver göra botox i pannan samt kring ögonen. Jag funderar även på att göra en ögonlocksoperation och undrar även här om du kan rekommendera någon. Vet inte hur jag ska välja och törs inte chansa.

  Kramar från Julia

  ReplyDelete
 19. Hope you`re feeling better soon! :)

  ReplyDelete
 20. Get well soon Stina! Miss your thougtfull writing & beautiful pictures.
  Love Chrissy

  ReplyDelete
 21. All min kärlek och värme till dig Stina, ta all tid du behöver för att läka och må bättre. Vi försvinner inte någonstans.
  Jag har även en fråga, har du någon erfarenhet med La Mer, är de verkligen effektiva eller är det endast struntprat?
  Jag är så skeptiskt till all hudvård som inte är medicinsk baserad. Är La Prairie, Sensai etc effektiva över huvudtaget?

  Kramar till dig!

  ReplyDelete
 22. great outfit and big compliments!!! you are always so well dressed!!
  awwww and this bag = LOVE

  ReplyDelete
 23. Kan du inte svara på frågorna..tack

  ReplyDelete