Thursday, April 4, 2013

Stina's Vintage Store

Looking for some designer shopping? 
Brands like Tods, Emporio Armani, Diane Von Furstenberg etc ... 
Well click your way to the link below, and remember, it's always first come first served!8 comments:

 1. I love your initiative having a vintage store! Unfortunately so much in today´s society goes to waste or no use these days. Great to have others also to shine in your Beautiful clothing!

  ReplyDelete
 2. Hej Stina!

  Undrar om man kan börja med Restylane Vital innan man är 40? Är nyfiken på denna behandling men vill inte böra för "tidigt"? Du har tidigare nämn att att det kan få ärrbildning i läpparna om man regelbundet fyller dem med fillers och det kan ju vara tacksamt i läpparna (då man kanske slipper fylla på lika ofta) men händer samma sak med Vital behandlingen?

  Jag har frågat tidigare men gör ett sista försök- vem rek. du för filler behandling i Sthlm?

  Tack för en superb blogg!

  Hälsningar Mia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stina brukar, tyvärr, inte svara på sådana...Vet inte varför. Men jag kan rekommendera Danielle Fa på Skinglobal Stockholm och Charles Randquist på Viktoriakliniken i Saltsjöbaden. De vet vad de gör :)
   Marta

   Delete
  2. Hej, Jag har försökt rekommendera någon men aldrig vetat vem. Danielle arbetar i perioder och har inte gjort det på ett tag, men nu är hon tillbaka och henne kan jag rekommendera.

   Vänligen,
   stina

   Delete
  3. Mia,

   Såg att jag ej svarat på din fråga. Man kan absolut börja med Vital i din ålder, ännu tidigare till och med! Du avslöjar ej vad ditt mål med behandlingen skulle vara, om det endast är för fräschör eller för att behandla acneärr eller rynkor. Som alltid kan man få ärr efter all typer av behandling, men risken är minimal med Vital om du har en bra behandlare då nålen är väldigt tunn och det är extremt små mängder av Hyaluronsyra som injiceras in.

   Lycka till!
   Vänligen,
   stina

   Delete
 3. Önskar dig en trevlig helg från Italien.

  ReplyDelete
 4. Tack Marta :)

  Mia

  ReplyDelete