Monday, March 24, 2014

Black

how to make a gif at gickr.com


(coat: here, pants: Greta, boots: Christian Louboutin, shades: Celiné & bag: Hermès Kelly)

9 comments:

 1. Oh, Stina, that's a fabulous outfit from tip to toe!
  Have a nice day/ Hugs B.

  ReplyDelete
 2. Very classy dear Stina. Is this coat new? I dont remember now?
  Hugs uta

  ReplyDelete
 3. So elegant and classy - you are a role model, dear Stina!

  ReplyDelete
 4. Hej Stina, Jag har lite frågor om hudbehandlingar, jag visste inte vart jag skulle skriva de någonstans så jag slänger ut de nu så kanske du kanske svara på de nu här eller framöver i ett inlägg om flera av oss läsare undrar samma sak kanske.
  Jo, först och främst, vart i Stockholm kan jag köpa Jn Marnis produkter nu när Ellipsekliniken inte finns kvar? Var beställer du dina produkter? Vart kan jag gå på en konsultation så jag vet vilka produkter som passar min hud? Kan man gå till dig snart?
  Jag har tappat lystern och lite spänst i hyn, har inga rynkor dock men är i din ålder så är varken jätteung eller jättegammal.
  Vilken behandling rekommenderar du då? IPL eller Fraxel? Eller ngn annan?? Isåfall vilken typ av Fraxel? Eller kan man kombinera dessa behandlingar och köra Fraxell först och sen IPL några gånger, eller tvärtom? Jag har provat IPL tidigare men tyckte att det var lite mesigt, men är samtidigt rädd att Fraxel är en för stor hudbehandling. Hjälp, som du märker har jag (och troligtvis flera) noll koll på detta.

  ReplyDelete
 5. Love this look!

  MK

  ReplyDelete
 6. Absolutely beautiful, the whole look is perfect.

  ReplyDelete
 7. The cape is stunning on, the whole look is now one of my favourites.

  ReplyDelete