Sunday, November 9, 2014

Sunday


Perfect Sunday style.


(coat: Marc Jacobs, shirt: Zara, jeans: Flare, shoes: Isabel Marant & bag: Louis Vuitton)

4 comments:

 1. I´m a fan of the colorcombination brown/beige and turquoise, so in other words I really appreciate your outfit in front of that car! ;)

  ReplyDelete
 2. Hej Stina! Har alltid velat arbeta med hud och skönhet på något sätt vilket jag gjort sedan jag gick ur skolan för några år sedan men vill nu inrikta mig och tänker då en del på fillers och injektioner som jag tror skulle passa mig. Försökt googla på din utbildning och söka på din blogg och på improve me då jag blir väldigt inspirerad av hela dig och ditt jobb och undrar om du har något tips för hittar inte något klart och tydligt svar riktigt känner jag, inte från något håll. Kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hitta en klinik so är villig att satsa på dig och bekosta utbildningarna. Det är svårt att ens få tillgång till dessa (privata) utbildningar när man ej är kopplat till något företag eller klinik så mitt råd är att vända dig till kliniker när du är färdigutbildad! Jag blev ju handplockad från första starten och genom detta har jag fått alla svenska och internationell utbildningar. Dem hade annars varit omöjliga att få tillgång till.

   Delete