Monday, January 12, 2015

SAVE THE DATE

Varmt välkommen är DU/NI som önskar en informationskväll med all typ av tydlig kunskap om VILKA och VAD för typ av förbättringar man kan göra i ansiktet med fokus på injektioner och hudbehandlingar (läs mer HÄR). 

Jag och Akademikliniken har nöjet att samla en liten grupp av kvinnor och män (ca: 30 personer per Event) som under fyra kvällar med start i Stockholm (26:e Januari och den 5:e Februari) och vår nyöppnade Walk in Clinic på S:t Eriksplan Odengatan 106, 1tr, kommer stå för en varm och personlig kväll med fokus på FÖRBÄTTRINGAR i ansiktet.
Därefter åker jag en kväll ner till Göteborg och vår klinik där den 11:e Februari och Malmö's datum är inte satt ännu men kommer inom kort.

Under kvällen hålls en föreläsning av mig och en mycket duktig hudterapeut (som informerar om alla våra hudbehandlingar och Akademiklinikens medicinska produkter) där jag noggrant går igenom vad det är som händer när man åldras, gått igenom graviditeter och amning eller bara känner sig ful, trött och glåmig. Jag kommer berätta vad man kan göra om man önskar något som man inte föddes med i sitt ansikte eller om man irriterar sig på något som man vill förbättra inom filler, Botox och hudbehandlingar. Man kan åstadkomma så mycket mer av en vacker, snygg och naturlig förbättring än de flesta anar och detta är målet med eventet. Att dela med oss av vår kunskap. Titta gärna på Före och Efter bilder HÄR.

Det ska finnas tid för en kort konsultation för er alla, behöver man en längre därefter får man boka in sig på en vanlig dagskonsultation hos oss på kliniken. Tanken är inte att dela ut goodie bags och bjuda på Champagne eller locka med presenter som på många event. Tanken är att ge av vår expertis och tid till DIG för vi vet att det betyder så mycket att få kunskapen att se ut som sitt absolut bästa jag. 

Utseendet är viktigt. På ett personligt plan. Det är viktigt att få chansen att känna sig vacker/snygg och se ut som sitt bästa jag så gott det går oavsett om man är ung eller gammal, man eller kvinna. Man blir lite lyckligare av det.

Det är begränsat antal platser till alla fyra Eventen så var snabb att OSA om du är intresserad.

HUR?

Maila fullständigt NAMN/ADRESS/DATUM du vill närvara till stina.auer@ak.se

Endast seriöst intresserade önskas. Vi kommer ge allt för att du ska känna dig sedd och hjälpa dig med all kunskap, tid och värme vi kan.

Välkommen!
Stina Auer och Akademikliniken

4 comments:

  1. Lovely! Just what I hoped for!

    ReplyDelete
  2. Whaou what's that we do not understand one word!!

    ReplyDelete
  3. Sorry, it's an invitation for an education and information evening I'm hosting, two times i Stockholm and one time on Gothenburg.

    ReplyDelete