Monday, March 2, 2015

ERBJUDANDE - bring a friend

Alla intresserade patienter som redan går hos mig/oss på Akademikliniken!

Nu har vi ett erbjudande i Mars månad att om du som redan går här, tar med en väninna/vän som aldrig varit hos oss, så får din vän 1000SEK rabatt på alla typer av fillerbehandlingar och 500SEK på hudbehandlingar om din vän bokar tid för behandling innan Mars månad är slut.

Du som rekommenderar får också 1000SEK rabatt på din nästa behandling för injektioner och kan använda den rabatten till och med September. Allt din vän behöver göra är att uppge ditt namn och personnummer när hon bokar sin tid så skriver vi in att din vän ska ha rabatt men att även du får den som ett tack för att du rekommenderade henne!

Hur bra? Passa nu på att övertala din vän som alltid varit sugen på att förbättra sig, men inte fått anledning att göra det ännu.

Läs mer om VAD jag och vi kan hjälpa dig med och se Före och efterbilder HÄR!

Varm välkommen,

AKADEMIKLINIKEN
Stureplan Tel: +46 (8) 410 718 30
Södermalmstorg Tel: +46 (8) 410 537 30
S:t Eriksplan Tel: +46 (8) 410 537 30

Online booking: click 
www.ak.se

11 comments:

 1. Vill supergärna, har tänkt på det enda sedan AK event, men har ingen kompis som redan går. Skulle man kunna få ta del av erbjudandet även som ny filler-kund? :-)

  ReplyDelete
 2. Men vi som bor i Göteborg? Gäller inte oss?

  ReplyDelete
 3. Hej Stina. Vilket bra erbjudande. Jag åker från Göteborg upp till dig i slutet av mars. Gäller detta erbjudande enbart Stockholm? Jag har en väninna som är intresserad av fillers men hon bor i Göteborg. Gäller detta även i Göteborg så ska jag informera henne om detta. Må gott/Helén

  ReplyDelete
 4. Vill någon som redan går på AK bli min vännina då? ;-)

  ReplyDelete
 5. Är också på jakt efter någon som redan går hos Stina :)

  ReplyDelete
 6. Girls who have questions about the discount - email me at stina.auer@ak.se and ill figure
  Something out!

  ReplyDelete
 7. Can I get this post translated to English? Also do you have a clinic in the United States? Alternatively, can you recommend a clinic in the Boston area? We have lots of skin care businesses but, to my knowledge, nothing like what you are doing. Susan

  ReplyDelete
 8. Har inte heller en vän som redan går hos er men jag vill gärna nyttja erbjudandet. MEN, måste fråga hur du ställer dig till att jag ammar.. Är det strikt nej, nej till både botox och läppfillers då?

  ReplyDelete